HELE DIT NÆROMRÅDE
PÅ ÉT STED

Er du engageret i Ørestads bydelsdrift og byliv, og er du nysgerrig på udviklingen af byrummene? Så er GFS Ørestad et godt bekendtskab.

I Ørestad er det grundejerforeningerne og ikke kommunen, som passer og udvikler bydelens parker, pladser og private fællesveje.

Som beboer, ansat eller studerende i Ørestad er du repræsenteret i grundejerforeningen i dit kvarter. Det er du via din ejerforening, virksomhed, boligselskab eller universitet.

GFS Ørestad er grundejerforeningernes fælles sekretariat, som varetager  foreningernes projekter i det daglige samt bydelsdriften på tværs af Ørestad. Har du spørgsmål til kanaler, veje, parker eller promenader, kan du henvende dig til sekretariatet. Læs vores FAQ eller kontakt os her.

 

Sekretariatets kerneopgaver er

  • Bydelsdrift af grundejerforeningernes og vandlaugets arealer, herunder Ørestads kanaler, parker, promenader og private fællesveje
  • Medlemsservice, herunder bestyrelsesbetjening, projektledelse, forvaltning, udvikling, netværk, borgerinddragelse, dialog, kommunikation, myndighedsbehandling mv.

Grundejerforeningerne og Vandlauget er selvstændige foreninger med egne bestyrelser, vedtægter, økonomi og traditioner. Derudover har sekretariatet sin egen bestyrelse med repræsentanter fra foreningerne. Sekretariatet har hjemme på Arne Jacobsens Allé 15 og har dagligt tilsyn med Ørestad.

Hvem er vi?

Mød sekretariatet

Pia Vannacci Elnif
Sekretariatsleder
Anne Fink Riis er projektleder for grundejerforeningerne i Ørestad Nord og Ørestad Arenakvarter.
Anne Fink Riis
Projektleder
Pil Marie Solhart er projektleder i GFS Ørestad, sekretariat for Ørestads Grundejerforeninger og Vandlaug.
Pil Marie Solhart
Projektleder
Anders Gorm Pettersson
Bydelsinspektør
Kim Jansen
Driftsleder i Vandlauget
Kim Lyster Nørbygaard
Driftsassistent i Vandlauget
Bertram Julius Krogh
Kommunikationsmedarbejder

Sekretariatets

Bestyrelse

Hvem sidder i sekretariatets bestyrelse?

GFS Ørestads bestyrelse består af repræsentanter fra sekretariatets medlemmer, dvs. grundejerforeningerne og Vandlauget.

Bestyrelsesmedlemmer:

  • Søren Risager, formand (Grundejerforeningen Ørestad City)
  • Ole Rensbro (Grundejerforeningen Ørestad Syd)
  • Torben Simonsen (Grundejerforeningen Ørestad Arenakvarter)
  • Michael Gørup Povlsen (Grundejerforeningen Ørestad Nord)
  • André Just Vedgren (Grundejerforeningen Amager Fælled Øst og Ørestad Vandlaug)
Hvor finder jeg relevante dokumenter for GFS Ørestad?

Det gør du lige her (tryk på knappen GFS Ørestad).

Vision og mission

Grundejerforeningerne og Vandlauget er vokset i takt med Ørestads rivende udvikling, og sekretariatet beskæftiger i dag syv medarbejdere med stærke kompetencer inden for blandt andet projektledelse, driftsledelse og kommunikation.

Vi arbejder for, at de parker, veje, boldbaner og legepladser, du bruger i hverdagen, er pæne, velholdte og af høj kvalitet. Vi beskæftiger os udelukkende med Ørestad og arbejder for at sikre værdien af grundejerforeningernes arealer for Ørestads beboere, erhvervsdrivende, ansatte og studerende.

Alt sammen med visionen om, at Ørestad skal være et grønt og attraktivt nærområde.