Nyheder

  • Se alle
29. november 2022
Bydelsdrift

Her kan du opleve julelys i Ørestad

Det er snart jul igen, og julen byder på mange faste traditioner - også i Ørestad. En af dem er julebelysningen, som grundejerforeningerne forfiner år for år. 2022 er ingen undtagelse, og i år er der tilmed nyskabelser.
18. november 2022
Bynatur

Nu kommer “Kaffebakkerne”: jordvolde i Byparken forvandles til blomsteroase

I løbet af november og december udvikler Grundejerforeningen Ørestad City en ny blomsteroase i Byparken. “Kaffebakkerne” bliver en smuk og farverig hyggekrog med masser af brændstof til parkens insekter.
15. november 2022
Bydelsdrift

Det bliver grønnere og grønnere på Else Alfelts Vej

Grundejerforeningen Ørestad Syd etablerer for tiden en ny skovpark. Beboere kan se frem til en smuk park, som forlænger Skovrummet på Else Alfelts Vej.
4. november 2022
Byliv

45 lokale hold får fast spilletid på kunstgræsbanen i Ørestad Nord

Interessen for Ørestads kunstgræsbaner er kæmpestor, og i Ørestad Nord har hele 45 hold fået tildelt en fast spilletid i vintersæsonen 2022-2023.
3. november 2022
Byliv

Risengrød og lystænding: kom til julehygge i Ørestad

Traditionen tro inviterer grundejerforeningerne i Ørestad til julehygge i bydelens fire kvarterer. Tag dine venner og familie med - og glæd dig til bl.a. risengrød, gløgg, musik, juleværksted og lystænding.
2. november 2022
Bydelsdrift

Blomsterbed eller hundetoilet? 50 cm redder planter fra hundetis

På fælledpromenaden i Ørestad Syd har grundejerforeningen hævet plantekummerne med en halv meter. Det har sikret bedenes overlevelse, fordi de undgår at blive tisset ihjel.
19. oktober 2022
Bydelsdrift

Barkflis og blomster: bydelsdriften klæder Ørestad på til vinteren

I Ørestad bliver parker og byrum gjort klar til brug i de kolde måneder. Grundejerforeningernes bydelsdrift har skruet op for blusset med masser af liv i plantekummer, nyplantede sommerfuglebuske og frisk barkflis i hundegårdene.
14. oktober 2022
Bydelsdrift

Planter beskytter populær sti mod at blive spist af Ørestads søer

Den rekreative sti langs søbredden i Ørestad Syd har fået en udvidelse i form af 15 nye plantemåtter. Planterne udgør et grønt værn, som sikrer stien mod vandet.
13. oktober 2022
Job

Ny projektleder til Ørestads Grundejerforeninger

Sammen med resten af Danmarks eneste grundejerforeningssekretariat skal Pil Solhart arbejde tæt sammen med foreningernes bestyrelser og være med til at udvikle Ørestads byrum, parker, pladser, kanaler og private fællesveje.
16. september 2022
Bydelsdrift

Døde træer får nyt liv i Ørestads parker

Ørestads haveaffald bliver ikke bare kørt på lossepladsen. Det bliver genbrugt i parkerne for at fremme biodiversiteten. Ikke bare egne døde træer, men også andres. Nu er et nyt læs med gamle træstammer ankommet til Byparken og Grønningen.
15. september 2022
Byliv

Drivvåde aktiviteter og 700 badeænder i Anderæs: se billeder fra Ørestads Søfest

Søndag den 11. september 2022 var flere end 1.000 mennesker med til at fejre Ørestads traditionsrige Søfest og Anderæs. Se billeder fra dagen her.
9. september 2022
Job

Kung-fu-panda til grøn, grå og blå bydelsdrift i Ørestad

Ledig stilling - Vi leder efter dig, der forstår de udfordringer, den daglige drift står overfor, samtidig med at du kan omsætte viden til nye løsninger og best practice for Ørestads grundejerforeninger og vandlaug.