Nyheder

  • Se alle
1. marts 2024
Byliv

Emil Holms Kanal bliver grønnere

Som led i den langsigtede strategi for kvarteret vil Grundejerforeningen Ørestad Nord gøre Emil Holms Kanal og områderne ved vandet grønnere og hyggeligere. Nu går arbejdet i gang.
29. februar 2024
Byliv

Sommersæson 2024: Ansøg om fast spilletid på kunstgræsbanen

Vidste du, at beboere, virksomheder, studiehold, foreninger og institutioner i Ørestad har mulighed for at få en fast, ugentlig spilletid? Der er lige nu åbent for ansøgninger til sommersæsonen 2024. Ansøgningsfristen er søndag den 17. marts.
20. februar 2024
Ørestad Arenakvarter

Her er der generalforsamling i Ørestad Grundejerforeninger

I Ørestad er det grundejerforeningerne, der udvikler bydelens parker og byrum, og alle grundejere har mulighed for at deltage i bestyrelsesarbejdet. På generalforsamlingen i hvert kvarter bliver bestyrelsen valgt, og retningen for det kommende års drift og udvikling bliver sat.
5. februar 2024
Byliv

Guidet tur på 3 kilometer: Tag med på lysvandring i Ørestad

Copenhagen Light Festival er i fuld sving, og adskillige lysværker er udstillet i Ørestad. Den 7. februar og 22. februar kan du tage med på guidet lysvandring i Ørestad i selskab med to erfarne lyskunstnere.
2. februar 2024
Byliv

Copenhagen Light Festival er i gang: Oplev 8 værker i Ørestad

Fredag den 2. februar kl. 17 er Copenhagen Light Festival officielt i gang med over 50 lysværker i hele hovedstaden. Du kan opleve hele otte værker i Ørestad.
1. februar 2024
Bydelsdrift

Ørestad Arenakvarter planter 47 træer på Byfælleden

Arenakvarteret bliver i disse dage forskønnet med en ordentlig omgang beplantning. I løbet af januar og februar planter Grundejerforeningen Ørestad Arenakvarter 47 træer og 150 småbuske på Byfælleden.
29. januar 2024
Byliv

Med tøndeslagning og udklædning: Kom til fastelavnsfest i Byparken

Lørdag den 10. februar kan dig og familien slå katten af tønden til fastelavnsfest i Byparken. Arrangementet er for børn på 1-13 år og er blevet til med støtte fra Grundejerforeningen Ørestad City.
19. januar 2024
Byliv

Ørestad deltager igen i Copenhagen Light Festival

Ørestad Grundejerforeninger og Vandlaug er igen i år gået sammen om at få lysværker til Ørestad, når Copenhagen Light Festival lyser hovedstaden op i februarmørket for syvende gang.
19. januar 2024
Kanaler og søer

Bliv på land – isen er ikke sikker

Selv om temperaturerne gennem længere tid har været under frysepunktet, og isen på Ørestads kanaler og søer ser indbydende ud, er det ulovligt og farligt at begive sig ud på den.
5. januar 2024
Bydelsdrift

Året, der gik i Ørestads grundejerforeninger og vandlaug

2023 bød på alt fra lokale events og nye byrum til lysfestival og blomster under metrobanen, alt imens kanaler og parker blev passet, bede blev luget, og skraldespande blev tømt. Her er et lille udpluk af året, der er gået i Ørestads grundejerforeninger og vandlaug.
5. januar 2024
Bydelsdrift

Kanal i Ørestad Syd skal renses for snavs og slam

Kanalen langs Robert Jacobsens Vej skal tømmes og renses for snavs på bunden. Tålmodighed med lugt- og lydgener vil blive belønnet med en renere og smukkere kanal. Oprensningen går i gang i midten af januar.
3. januar 2024
Oplev Ørestad

Gå en tur og lær “Ørestads små fortællinger” at kende

I Ørestad City er ni nye skilte dukket op med små fortællinger om byrummet. Gå en tur og lær kvarteret bedre at kende.