Nyheder

  • Se alle
25. maj 2022
Bynatur

Nu kommer der åkander i kanalen på Arne Jacobsens Allé igen

Mange beboere og ansatte har savnet åkander i kanalen på Arne Jacobsens Allé. Nu sørger Ørestad Vandlaug for, at der kommer åkander igen.
20. maj 2022
Bydelsdrift

Trafikanalyse i Ørestad Syd peger på udfordringer

Grundejerforeningen Ørestad Syd har fået foretaget en analyse af trafiksikkerheden i området syd for og omkring Asger Jorns Allé. Analysen peger på udfordringer visse steder, som grundejerforeningen vil belyse yderligere.
19. maj 2022
Ørestad Nord

Sig hej til den nye bestyrelse i Ørestad Nord

Generalforsamlingen i Ørestad Nord er afholdt. Her kan du læse, hvem der udgør bestyrelsen - og hvad grundejerforeningen egentlig laver.
18. maj 2022
Bydelsdrift

GFS Ørestad søger bydelsansvarlig til udvikling og drift

Jobopslag: Kan du sikre høj kvalitet i den daglige drift og udvikling af Ørestads parker, pladser og private fællesveje? Søg stillingen senest den 6. juni 2022.
11. maj 2022
Kanaler og søer

Lån en båd eller kajak og ro en tur i Ørestad Nord

Vidste du, at du frit kan låne en båd eller kajak og tage en hyggelig sejltur i Ørestad Nords kanaler helt gratis?
10. maj 2022
Ørestad Arenakvarter

Sig hej til den nye bestyrelse i Arenakvarteret

Generalforsamlingen i Arenakvarteret er afholdt. Her kan du læse, hvem der sidder i bestyrelsen - og hvad grundejerforeningen egentlig laver.
4. maj 2022
Byliv

Kom til Naturdag i Ørestad Nord

Kom til Naturdag i Ørestad Nord lørdag den 21. maj kl. 11-14! Vær med til at fejre bynaturen i Ørestad, og få inspiration til at tage på insektsafari i din baghave.
2. maj 2022
Byliv

Byliv er også handelsliv: erhvervsdrivende i Ørestad træner bylivsmusklen

I Ørestad er 17 lokale erhvervsdrivende på skolebænken for at bliver styrket i at drive deres forretning - og Ørestad som handelsmiljø.
28. april 2022
Bydelsdrift

Fuglene synger, insekterne summer, og Ørestads drift skruer op for blusset

Hvor end man kigger hen, titter foråret frem. Ørestads drift skruer derfor også op for blusset med bl.a. træbeskyttelse og robotplæneklippere.
27. april 2022
Ørestad City

Sig hej til den nye bestyrelse i Ørestad City

Generalforsamlingen i Ørestad City er afholdt. Her kan du læse, hvem der sidder i bestyrelsen - og hvad grundejerforeningen egentlig laver.
23. marts 2022
Bydelsdrift

Parkering: Nu starter den private p-kontrol i Ørestad City

Privat p-kontrol i Ørestad er fortsat på vej og er begyndt i Ørestad City. Men i resten af Ørestad går det ikke lige så hurtigt som ønsket.
22. marts 2022
Byliv

Farvel til Meridian: kunstværk i Byparken takker af

Kunstværket 'Meridian' har været udstillet i Byparken siden 2019, men er nu taget ned. “Det har været en fed oplevelse at udstille ved indgangen til parken, hvor skulpturen med det samme vækker en interesse,” siger kunstneren, Carl Krull.