Nyheder

  • Se alle
9. marts 2023
Byliv

Nu kan du ansøge om fast spilletid på kunstgræsbanen i Ørestad

Skal dit hold have en fast ugentlig spilletid på kunstgræsbanen i Ørestad Nord eller Ørestad City? Der er lige nu åbent for ansøgninger til sommersæsonen 2023. Ansøg senest søndag den 26. marts.
3. marts 2023
Bydelsdrift

Stemmer fra Amar: Vandlauget har historikere med på rundtur i Ørestad i ny podcast

Historikere Majken Astrup og Kirsten Floris ser i en ny podcastserie nærmere på tilblivelsen af Ørestad. I det nyeste afsnit er de på tur med Vandlaugets driftsmedabejdere, Kim og Kim, som fortæller, hvordan de passer bydelens kanaler og søer.
21. februar 2023
Kanaler og søer

Udtørret Grønjordssø får 15.000 kubikmeter vand fra Ørestads kanalsystem

Grønjordssøen tørrer ofte ud, fordi den har svært ved at holde på vandet. Derfor pumper Københavns Kommune nu, i samarbejde med Ørestad Vandlaug, 15.000 kubikmeter nyt vand fra Ørestads kanaler i søen.
9. februar 2023
Job

Ny driftsansvarlig for Ørestads parker og byrum

GFS Ørestad har ansat Jakob Nagstrup Jensen i stillingen som Driftsansvarlig. Jakob har ansvar for drift og vedligehold på tværs af grundejerforeningernes arealer - lige fra veje, parker, legepladser og boldbaner til koordinering af biodiversitetstiltag, snerydning og tømning af skraldespande.
7. februar 2023
Byliv

Tag med på guidet lysvandring i Ørestad

Copenhagen Light Festival er i gang, og i Ørestad kan du opleve fem værker. Tag med på guidet lysvandring den 21. eller 23. februar og oplev værkerne sammen med to erfarne lysdesignere.
31. januar 2023
Bydelsdrift

Vi fjerner efterladte cykler for at rydde op i gaderne

Ørestads grundejerforeninger fjerner efterladte cykler for at rydde op i gaderne. Bliver din cykel markeret, har du en måned til at fjerne mærket og vise, at den bliver brugt. Efterladte cykler bliver ryddet til marts.
31. januar 2023
Ørestad Arenakvarter

Se, hvornår der er generalforsamling i din grundejerforening

Datoerne for årets generalforsamlinger i Ørestads grundejerforeninger er besluttet. De fire grundejerforeninger har hver deres generalforsamling, hvor der bliver valgt bestyrelse og sat en retning for det kommende års drift og udvikling i kvarteret.
26. januar 2023
Ørestad Arenakvarter

Bedrageri mod Ørestads grundejerforeninger

Grundejerforeningssekretariatet Ørestad har anmeldt bedrageri begået mod Ørestads fire store grundejerforeninger til politiet.
22. januar 2023
Byliv

CPH Light Festival i Ørestad: oplev fem værker på kanten af naturen

Fredag den 3. februar begynder Copenhagen Light Festival 2023. Lysfestivalen varer tre uger frem, og i år kan du opleve fem værker i Ørestad.
17. januar 2023
Bydelsdrift

Rued Langgaards Vej får bump og flere p-pladser

Der er bump og flere nye p-pladser på vej på Rued Langgaards Vej. Tiltagene er sat i værk for at dæmpe farten på vejen og skabe bedre forhold for pendlere og handlende.
12. januar 2023
Bydelsdrift

Nu bliver 183 træer plantet på Else Alfelts Vej

Det er træplantningstid i Ørestad Syd. Anlægsarbejdet på Else Alfelts Vejs ”Skovrum” følger tidsplanen, og i løbet af januar bliver hele 183 træer plantet.
16. december 2022
Bydelsdrift

2022: Året, der gik i Ørestad

Hvad skete der i Ørestads parker og byrum i 2022? Vi har samlet nogle af højdepunkterne fra året, der gik. De tæller blandt andet lysfestival, insektsafari og vækst i Ørestads-traditioner som Søfest og Sankthans.