Nyheder

  • Se alle
21. januar 2022
Byliv

Lys i vintermørket: Copenhagen Light Festival 2022 kommer til Ørestad

Fredag d. 4. februar begynder Copenhagen Light Festival 2022, der byder på oplevelser med lyskunst i hele København. I år er Ørestad med i programmet med to unikke værker.
18. januar 2022
Bydelsdrift

Vinterberedskab i Ørestad: Mens du sover, salter vi

Når vintervejret spidser til, sætter Ørestads bydelsdrift ind med maskiner til snerydning og saltspredning. I sårbare parkområder anvendes det miljøvenlige tømiddel "kaliumformiat" som alternativ til vejsalt. Det skåner beplantningen, forklarer driftschef.
17. januar 2022
Bydelsdrift

Fælledpromenaden afspærres midlertidigt ved UN17 Village – men du kan stadig passere

I perioden 17.-29. januar 2022 køres der jord til UN17 Village-byggeriet. Fælledpromenaden syd for Elsehus afspærres midlertidigt for kørsel, men du kan stadig komme frem/tilbage til fods og på din cykel.
12. januar 2022
Bydelsdrift

Cykeloprydning i Ørestad: 114 efterladte cykler fjernet fra gaden

GFS Ørestads årlige cykeloprydning er i mål, og 114 efterladte cykler er afleveret hos Københavns Hittegodskontor. Resultatet er nogle lidt pænere arealer, hvor der for en måned siden var mange efterladte cykler.
15. december 2021
Kanaler og søer

Året, der gik i Ørestad 2021

Hvad skete der i Ørestad i løbet af 2021, og hvilke projekter fik grundejerforeningerne gennemført i byrummene? Vi har samlet nogle højdepunkter lige her.
3. december 2021
Ørestad Arenakvarter

GFS Ørestad får ny hjemmeside

For at skabe bedre overblik over bydelens organisering, bydelsdrift, udvikling og byliv lancerer GFS Ørestad en ny hjemmeside med information, nyheder og viden om bydelens unikke konstruktion.
2. december 2021
Byliv

Orb Family er vendt tilbage til Universitetskanalen

Lyskunstinstallationen Orb Family er repareret og tilbage i Universitetskanalen i Ørestad Nord til glæde for beboere, ansatte og studerende.
30. november 2021
Bydelsdrift

Stibelysning i Byparken er på vej

Grundejerforeningens belysningsprojekt på de tværgående stier er langt undervejs. En række uforudsete problemer med elektronikken har imidlertid forsinket og vanskeliggjort arbejdet.
26. november 2021
Bydelsdrift

Jule- og vinterlys tændt i hele Ørestad

Som optakt til julen sørger grundejerforeningerne i Ørestad for, at bydelens parker og pladser udsmykkes med lys, som kan nydes hele vinteren.
18. november 2021
Byliv

Vær med i samtalen om Ørestad Nord

Ørestad Nord er ikke længere et kvarter i voksealderen. Det er et fuldvoksent byområde, og der er mange veje at gå herfra. Vær med i samtalen om Ørestad Nord og hjælp bestyrelsen i grundejerforeningens med at sætte en ny retning for kvarteret.
28. oktober 2021
Bydelsdrift

Vandlauget flytter åkander tilbage til deres oprindelige hjem

Ørestad Vandlaug tømmer i uge 43-44 Bydelskanalen på Arne Jacobsens Allé for vand. Dette så driftsfolkene kan flytte kanalens åkander uden at beskadige dem og resten af kanalens flora og fauna.
13. oktober 2021
Bydelsdrift

Ørestad tester robotplæneklippere

GFS Ørestad afprøver sammen med Grøn Vækst soldrevne robotplæneklippere flere steder i Ørestad. De tre testrobotter er døbt Egon, Benny og Kjeld, og du kan møde dem ude i byen.