Nyheder

  • Se alle
7. juni 2024
Bynatur

Skovrummet får park med legeplads: Nu er anlægsarbejdet i gang

Grundejerforeningen Ørestad Syd har taget hul på arbejdet med at etablere en ny park med legeplads i den sydlige del af Else Alfelts Vej, og der er en masse at se frem til. Her er planerne for området.
3. juni 2024
Bynatur

“Under første lortetælling løb vi tør for flag. Anden tælling viser allerede forbedring”

Grundejerforeningen Ørestad Syd har foretaget endnu en lortetælling i Skovrummet på Else Alfelts Vej, hvor efterladte hundelorte er talt op og erstattet med lyserøde flag for at synliggøre problemet. Resultatet er et positivt skridt fremad i kampen for lortefri fællesområder.
28. maj 2024
Byliv

Børnevenlig Sankthans på Grønningen i Ørestad Nord

Søndag den 23. juni kan I fejre Sankthans på Grønningen i Ørestad Nord. Grundejerforeningen afholder traditionen tro et børnevenligt arrangement med skattejagt kl. 16, flere musikalske indslag og bål kl. 18.30.
25. maj 2024
Byliv

Se billederne: 300 deltog i Naturdag i Ørestad Nord

Naturdagen bød igen i år på dejligt vejr, og det var fantastisk at se flere end 300 naturelskere i alle størrelser tage del i aktiviteterne i parken. Her hyggede børn og voksne sig med at snitte skeer, bage snobrød, finde smådyr, redde flagermus, lave dansende pinsefugle og smage på naturens skatkammer.
22. maj 2024
Ørestad Syd

Ørestad Syd har meget på tegnebrættet, der snart bliver til virkelighed

Den fjerde og sidste af Ørestads grundejerforeninger har afholdt sin årlige generalforsamling. Bestyrelsen i Ørestad Syd glæder sig blandt andet til at realisere to store etaper af helhedsplanen for kvarteret og møblere hele Skovrummet på Else Alfelts Vej.
13. maj 2024
Bynatur

Lommepark i Ørestad City får grøn makeover

I over 15 år har Grundejerforeningen Ørestad City arbejdet med at indrette grønne byrum til glæde og gavn for alle i bydelen. I år er turen kommet til en af bydelens første parker.
13. maj 2024
Ørestad City

Hils på bestyrelsen i Ørestad City

Den tredje af Ørestads grundejerforeninger har afholdt sin årlige generalforsamling. Bestyrelsen i Ørestad City ser blandt andet frem til et år med flere store parkprojekter i vente.
2. maj 2024
Byliv

Kom til Naturdag i Ørestad Nord

Lørdag den 25. maj kl. 11-14 kan du tage hele familien med til Naturdag i Ørestad Nord. Besøg os på Grønningen og smag på naturens skatkammer, lær parkens kryb og kravl at kende, og prøv kræfter med kunsten at snitte en træske.
30. april 2024
Drift

Lortetælling skal få flere til at samle op

Cirka halvdelen af dem, der svarede på grundejerforeningens rundspørge, mener, at efterladte hundelorte er et problem i Ørestad Syd. Også de gartnere, der passer områderne, er udfordret. Derfor søsætter Grundejerforeningen Ørestad Syd nu endnu et initiativ i kampen for lortefri fællesområder.
29. april 2024
Byliv

Parkfornemmelser vokser frem på Richard Mortensens Vej: Får pergola og petanquebane

Grundejerforeningen Ørestad Syd udfører i 2024 endnu en etape af helhedsplanen for kvarteret. På Richard Mortensens Vej udvides Parkrummet blandt andet med mindre, grønne oaser, en pergola og en petanquebane.
25. april 2024
Byliv

Flyt stolen ud i solen: Nu er de flytbare stole tilbage i Ørestad

Har du lagt mærke til, at der er dukket flytbare stole op i de grønne områder rundt omkring i Ørestad? Stolene er opsat af Ørestad Grundejerforeninger og sørger for, at der altid er gode opholdsmuligheder, når det gode vejr hiver i én.
23. april 2024
Ørestad Nord

Erfaren bestyrelse vil styrke traditionerne i Ørestad Nord

Den anden af Ørestads grundejerforeninger har afholdt sin årlige generalforsamling. Bestyrelsen i Ørestad Nord har i 2023 lavet trafikforbedringer og bylivsprojekter og ser i 2024 frem til at få mere grønt langs Emil Holms Kanal og styrke kvarterets traditioner.