Nyheder

  • Se alle
27. september 2023
Grøn omstilling

Vandlauget undersøger mikrolivet i søerne

Ørestad Vandlaug har haft en ekspert i vandlevende smådyr på besøg for at hjælpe med at undersøge mikrolivet i Ørestads søer. Initiativet er en del af Vandlaugets arbejde med at overvåge livet i vandet i hele bydelen.
22. september 2023
Bydelsdrift

Park eller hundetoilet? Ørestad Syd sætter ind mod hundetis og hundelort i byrummet

Med mere skiltning og plantehegn vil Grundejerforeningen Ørestad Syd minde hundeejere om at passe på de grønne områder, når de lufter hunden.
20. september 2023
Oplev Ørestad

Midlertidige installationer på Else Alfelts Vej er baseret på genbrug

Grundejerforeningen Ørestad Syd har overtaget en række midlertidige installationer fra et tværfagligt studieprojekt og givet dem nyt liv på Else Alfelts Vej.
14. september 2023
Byliv

730 badeænder i dyst: Se billeder fra årets Søfest og Anderæs

Søndag den 10. september 2023 var cirka 1000 mennesker mødt op for at fejre vandet i Ørestad og hygge sig med sjove, kreative aktiviteter på kanten af naturen. Se billeder fra Søfest og Anderæs her.
14. september 2023
Byliv

Sådan så det ud, da Ørestad fejrede 3 nye byrum på 1 dag

Lørdag den 9. september bød på hele tre fejringer af nye, grønne byrum i Ørestad. Se billeder fra grundejerforeningernes indvielser af Skovrummet, Parkpladsen og Kaffebakkerne her.
14. september 2023
Byliv

Vintersæson 2023-2024: Ansøg om fast spilletid på kunstgræsbanen

Skal dit hold have fast, ugentlig spilletid på kunstgræsbanen i Ørestad Nord eller Ørestad City? Der er åbent for ansøgninger til vintersæsonen til og med den 8. oktober 2023.
24. august 2023
Kanaler og søer

Hærværk politianmeldt: Ingen både i søerne resten af året

En nøgleboks med nøgler til bådene i Ørestad Syds søer er forsøgt brudt op. Hærværket er anmeldt til Politiet og får som konsekvens, at bådene ikke lånes ud mere i år.
23. august 2023
Byliv

For hele familien: Glæd dig til Søfest og Anderæs ved 8Tallet

En af Ørestads ældste bydelstraditioner er lige på trapperne! Glæd dig til Søfest og Anderæs i Ørestad Syd søndag den 10. september. I år er der blandt andet to krea-workshops, snobrød, en naturvejleder og en jazzkoncert på programmet.
22. august 2023
Byliv

1 dag – 3 fejringer: Vær med, når vi indvier Skovrummet, Parkpladsen og Kaffebakkerne

Kom og fejr indvielsen af Ørestads nye grønne byrum. Grundejerforeningerne inviterer til nabohygge med udendørs aktiviteter på tre stoppesteder lørdag den 9. september.
8. august 2023
Bydelsdrift

Efterladte hundelorte i Ørestad Syd får gartnere til at hoppe i “lortedragter”

Mange hundeluftere er gode til at gøre rent efter deres hund. Men mængden af efterladte hundelorte og hundetis i Ørestads grønne områder er et problem, mener Ørestads gartnere. De er nødt til at tage beskyttelsesdragter på, når de passer bedene.
8. august 2023
Byliv

Naturdag på Grønningen: Bag snobrød og byg dit eget fuglehus

Holder du også af naturen i byen? Lørdag den 26. august er du inviteret til Naturdag på Grønningen i Ørestad Nord, hvor du kan bygge fuglehus, smage på naturen, bage snobrød – og meget mere.
6. juli 2023
Bydelsdrift

God sommer, Ørestad!

Mens driften fortsætter som normalt hen over sommeren, kører grundejerforeningernes sekretariat på lidt lavere blus i uge 29, 30 og 31.