Nyheder

  • Se alle
25. april 2024
Byliv

Flyt stolen ud i solen: Nu er de flytbare stole tilbage i Ørestad

Har du lagt mærke til, at der er dukket flytbare stole op i de grønne områder rundt omkring i Ørestad? Stolene er opsat af Ørestad Grundejerforeninger og sørger for, at der altid er gode opholdsmuligheder, når det gode vejr hiver i én.
23. april 2024
Ørestad Nord

Erfaren bestyrelse vil styrke traditionerne i Ørestad Nord

Den anden af Ørestads grundejerforeninger har afholdt sin årlige generalforsamling. Bestyrelsen i Ørestad Nord har i 2023 lavet trafikforbedringer og bylivsprojekter og ser i 2024 frem til at få mere grønt langs Emil Holms Kanal og styrke kvarterets traditioner.
19. april 2024
Bynatur

Byparken vokser: Mere “vild” bynatur på vej

Grundejerforeningen Ørestad City arbejder for at udvikle grønne åndehuller mellem de høje bygninger, og i 2024 forvandler de endnu en del af Byparken til hyggeligt parkområde.
18. april 2024
Kanaler og søer

Vandlauget undersøger mikrolivet i den Landskabelige Kanal

Ørestad Vandlaug har haft en ekspert i vandlevende smådyr på besøg for at hjælpe med at undersøge mikrolivet i den Landskabelige Kanal i Ørestad Nord. Tiltaget er en del af Vandlaugets indsats for at overvåge og skabe gode betingelser for livet i vandet.
10. april 2024
Ørestad Arenakvarter

Mere leg og natur på vej i Ørestad Arenakvarter

Den første af Ørestads grundejerforeninger har netop afholdt sin årlige generalforsamling. Mød holdet bag Grundejerforeningen Ørestad Arenakvarter, og find ud af, hvilke projekter de fokuserer på i 2024.
5. april 2024
Kanaler og søer

Både og kajakker gør comeback: Sådan låner du dem til sommer

Vandlauget stiller både og kajakker gratis til rådighed for lokale i Ørestad Nord og Ørestad Syd. I maj vender bådene tilbage, og du kan oprette dig som bruger allerede nu.
22. marts 2024
Drift

Ørestad Syd har fået p-pladser til håndværkere i gadeplan

Som et forsøg har Grundejerforeningen Ørestad Syd etableret p-pladser til håndværkere. Pladserne er forbeholdt håndværkerbiler mandag til fredag kl. 9-14, men må bruges af alle resten af tiden.
20. marts 2024
Byliv

Nye spilleplaner for Ørestads kunstgræsbaner i sommersæsonen

Faste spilletider på Ørestads kunstgræsbaner er i høj kurs. Det står klart efter en ansøgningsrunde i marts. Se spilleplanerne for sommersæsonen 2024 her i artiklen.
15. marts 2024
Bynatur

Ny park med legeplads på vej i Ørestad Syd

Grundejerforeningen Ørestad Syd forvandler i 2024 en græsplæne på Else Alfelts Vej til en park. Beboere og besøgende kan se frem til mere bynatur og en legeplads til børnene.
1. marts 2024
Byliv

Emil Holms Kanal bliver grønnere

Som led i den langsigtede strategi for kvarteret vil Grundejerforeningen Ørestad Nord gøre Emil Holms Kanal og områderne ved vandet grønnere og hyggeligere. Nu går arbejdet i gang.
29. februar 2024
Byliv

Sommersæson 2024: Ansøg om fast spilletid på kunstgræsbanen

Vidste du, at beboere, virksomheder, studiehold, foreninger og institutioner i Ørestad har mulighed for at få en fast, ugentlig spilletid? Der er lige nu åbent for ansøgninger til sommersæsonen 2024. Ansøgningsfristen er søndag den 17. marts.
20. februar 2024
Ørestad Arenakvarter

Her er der generalforsamling i Ørestad Grundejerforeninger

I Ørestad er det grundejerforeningerne, der udvikler bydelens parker og byrum, og alle grundejere har mulighed for at deltage i bestyrelsesarbejdet. På generalforsamlingen i hvert kvarter bliver bestyrelsen valgt, og retningen for det kommende års drift og udvikling bliver sat.