Ørestads fire bydele holder traditionen tro hver deres julefest med musik, workshops, hygge og julegodter sidste uge i november. Det er også her, bydelenes smukke jule- og vinterbelysning bliver tændt. Find din julefest i Ørestad nedenfor.

Det største trækplaster er julefesten i Byparken, hvor der sidste år kom ca. 600 besøgende til risengrød, gløgg, live julemusik og et besøg af selveste Julemanden. Men også Ørestads tre andre bydele har efterhånden fået skabt gode juletraditioner med juleværksteder for børn og sang med Ørestad Kor. Alle arrangementer er gratis og alle er velkomne.

Julekoncert og hygge i Arenakvarteret


Grundejerforeningen Ørestad City Syd inviterer til koncert, juleworkshop og hygge i Hotel Crowne Plazas atrium mandag 26. november kl. 16.30.

Ørestad Kor synger julen ind, Crowne Plaza leverer gløgg, varm kakao, brunkager og æbleskiver, og der er juleværksted for hele familien. 

Du kan også komme med på rundvisning i hotellet. Den fokuserer på Crowne Plazas bæredygtige profil og slutter på 20. sal, hvor du kan nyde den spektakulære udsigt over Ørestad. 

Tilmeld dig rundvisningen her.

Lystændingsfest og julehygge i Ørestad Nord

Tirsdag 27. november kl. 16.30
er der julehygge med Ørestad Kor samt gratis gløgg, varm kakao og julesnacks i festsalen på Tietgenkollegiet arrangeret af Grundejerforeningen Ørestad Universitetskvarter. 

Billedkunstner Jette Hye Jin Mortensen afholder gratis workshop i samarbejde med Anders Thorseth fra DTU Fotonik. Her introduceres lysets spektrumfarver gennem naturvidenskabens briller for store og små og vi laver DYI-prismelinser til mobiltelefonens kamera. Deltagerne inviteres til indfange områdets kunstværker og lyset omkring os gennem prismelinsen og dele billeder på Instagram og Facebook under #OnePrismOrestad.

Julehygge i Ørestad Syd


Kom til julehygge onsdag 28. november kl. 16 med gratis gløgg, varm kakao og æbleskiver hos Café & Restaurant 8TALLET arrangeret af Grundejerforeningen Ørestad Syd. 

Julie Dufour, arkitekt og designformidler, inviterer hele familien til at deltage i et hyggeligt juleværksted. Her kan du designe og bygge dit eget julepynt af alle mulige finurlige materialer, mens Ørestad Kor synger julen ind.

Julefest i Byparken i Ørestad City


Grundejerforeningen Ørestad City inviterer traditionen tro til risengrød og hygge i juleteltet i Byparken torsdag 29. november kl. 16.30.

Julemanden og hans hjælpere serverer grød fra den store gryde, og sammen tæller vi ned til tændingen af julelysene i Byparkens træer omkring kl. 17.20. 

Nanna står ligesom sidste år for den musikalske underholdning for børn og juleglade sjæle - hun går på kl. 16.45.

Så hop i dit varmeste tøj, tag familie, venner og naboer under armen og vær med til at fejre, at december og julen står for døren.