Når du har indtastet din email-adresse på Orestad.net og i den efterfølgende bekræftelsesmail, har du givet GFS Ørestad samtykke til at opbevare og behandle din email-adresse som en del af din persondata. Formålet med dette er, at vi ca. hver anden måned kan sende dig de seneste nyheder om udvikling, events, drift og projekter i Ørestads byrum.

Din email-adresse bliver under ingen omstændigheder anvendt til markedsføring af produkter eller services, men kun til orientering om den generelle udvikling af bylivet og anlæggene i Ørestad. Dette gælder også orientering om enkelte bylivsaktiviteter, der ejes og drives af Ørestads grundejerforeninger og vandlaug som fx Sankt Hans Aften eller Ørestad Kulturdag.

Dit samtykke indebærer behandling af din email-adresse og intet andet. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet og derved tilbagekalde dit samtykke til vores behandling af denne persondata. Det gør du ved at klikke på "unsubscribe" i bunden af et nyhedsbrevet eller ved at sende en mail direkte til gfsekretariatet@orestad.net med dit ønske.

Dit samtykke indebærer IKKE videregivelse af din persondata til nogen tredjepart. 

Hvis du er i tvivl, om du har givet samtykke til, at vi må behandle din email-adresse, så kontakt os gerne med det samme.

Vi udarbejder i øjeblikket udførlige beskrivelser af vores generelle privatpolitik og sikkerhedspolitik, når det gælder behandling af og ansvar for persondata i vores organisation. De relevante politikker bliver at finde her på hjemmesiden i nærmeste fremtid.

Med venlig hilsen,

GFS Ørestad