Kunstgræsbanen i Byparken

FODBOLD PÅ DET LÆKRESTE UNDERLAG
 
Kunstgræsbanen ejes og drives af G/F Ørestad City. Alle med tilknytning til Ørestad City kan bruge banen og ansøge om faste, ugentlige spilletider.

Bliv medlem af vores Facebookgruppe: Kunstgræsbanen i Ørestad City


Ansøg om spilletid
Hold med tilknytning til Ørestad kan ansøge om spilletid på kunstgræsbanen. Der kan ansøges to gange årligt til hhv. sommer- og vintersæson. Der er nu åbent for ansøgning for sommersæsonen indtil 20.marts kl 12. 
Ansøgende hold skal udfylde og indsende et ansøgningsskema. Skemaet kan hentes her.
Husk at medsende dokumentation for jeres tilknytning til bydelen.

Spilleplan
Se den nuværende spilleplan nedenfor. Krav for fast spille­tid

Børn og unge, medlemmer af grundejerforeningen, herunder ejerforeninger, firma- og idrætsforeninger, studiehold mv. samt andre med tilknytning til området har førsteprioritet på banen. Andre er også velkomne til at søge, men ovenstående vil blive prioriteret først i forhold til faste spilletider.

Spilleplan og gældende regler
Spilleplanen bliver offentliggjort her på siden og i informationsstanderen ved banen. Her findes desuden regelsættet for brug af banen.

Såfremt banen ikke er reserveret, kan den frit benyttes efter først-til-mølleprincippet af beboere i Ørestad Universitetskvarter. Banen er til enhver tid reserveret efter spilleplanen, men beboere kan benytte den i de tidsrum, hvor den registrerede bruger ikke benytter banen. Man skal dog altid overlade banen til det reserverede hold, når dette, inden for den samlede reserverede tid, ønsker at benytte sin faste spilletid.

Kontakt
Har du spørgsmål vedr. brug kunstgræsbanen kan disse sendes til gfsekretariatet@orestad.net