Fodboldbaner
i Ørestad
To studiehold spiller mod hinanden i Universitetsfodbold-turneringen.

Grønningen og Byparken i Ørestad er begge indrettet med lækre 7-mands-fodboldbaner i kunstgræs. Banerne ejes og drives af de lokale grundejerforeninger.

Alle med tilknytning til Ørestad kan ansøge om en fast spilletid på kunstgræsbanerne i Ørestad Nord og Ørestad City. Det kan for eksempel være dig, der bor, arbejder eller studerer i bydelen. Du kan ansøge på vegne af dit hold. Ansøgningsrunderne finder sted to gange årligt – som regel i marts og september – og annonceres i grundejerforeningernes nyhedsbrev og i banernes egne Facebookgrupper.

Medlemmer af grundejerforeningen, herunder ejerforeninger, lokale virksomheder, idrætsforeninger, institutioner, kollegier og studiehold samt andre med tilknytning til området, vil blive prioriteret højest i forhold til fordelingen af spilletider. Herefter vil andre hold komme i betragtning.

 

Holdkamp på fodboldbanen i Ørestad Nord.

Fodboldbanen i Ørestad Nord er bl.a. base for Universitetsfodbold, som samler hundredvis af tilskuere til turneringer og skaber studieliv på tværs af uddannelserne.

 

Frit spil og faste spilletider

Banerne er til enhver tid reserveret i henhold til den gældende spilleplan, men er til fri afbenyttelse uden for de skemalagte spilletider efter først-til-mølle-princippet.

Beboere kan også benytte de to fodboldbaner i de tidsrum, hvor de reserverende hold ikke benytter dem. Man skal dog altid overlade banen til holdet, hvis dette ønsker at benytte sin faste spilletid.

Begge fodboldbaner har tilknyttede Facebookgrupper. Her kan du og andre brugere efterlyse hold, udfordre hinanden til kamp, bytte spilledage, arrangere turneringer mv. Bliv medlem af grupperne her:

 

Ørestad har to fodboldbaner i kunstgræs, hvor det er muligt at få en fast spilletid. Den på billeder ligger i Byparken.

Fodboldbanen i Ørestad City bruges aktivt af lokale institutioner som Ørestad Skole, Ørestad Gymnasium og Ørestad IF, som får mulighed for at brede deres aktiviteter ud i byrummet.

 

Spilleplaner

Spilleplan for kunstgræsbanen i Ørestad Nord. Spilleplanen gælder fra den 24. oktober 2022 til den 10. april 2023.

 

Spilleplan for kunstgræsbanen i Byparken. Spilleplanen gælder fra den 24. oktober 2022 til den 10. april 2023.