Vi nærmer os december, og vi skal selvfølgelig julehygge! På grund af forsamlingsforbuddet må vi dog ændre grundejerforeningernes populære julearrangementer lidt.

I Ørestad Nord og Ørestad City kan man i år hente en julepose, så man kan lave hjemmelavede julepomponer / Foto: GFS Ørestad

Hent en julepose
I Ørestad Nord og Ørestad City uddeler vi i år juleposer med materialer til hjemmelavede julepomponer! Så kan man tage workshoppen med hjem. Hent din julepose i GFS Ørestads pop-up-telt i Byparken onsdag den 25. november kl. 16.30 - 18.00 og på Grønningen torsdag den 26. november kl. 16.30 - 18.00.

Se videoguiden til, hvordan du laver en julepompon

Du er meget velkommen til at hænge din pompon på et af Ørestads nyplantede juletræer.

Juleposeuddelingen er arrangeret af Grundejerforeningen Ørestad Universitetskvarter og Grundejerforeningen Ørestad City i samarbejde med All About A.

Lystænding i Ørestad
Traditionen tro sætter vi lys op i hele bydelen. I år bliver der bl.a. monteret julelys i træerne langs hele Robert Jacobsens Vej, dvs. nede fra molepladsen og hele vejen op til kanalpladsen. Kanalpladsen selv vil også blive "julet op".

I Ørestad Nord bliver der monteret lys flere steder på Grønningen og langs Universitetskanalen, og i Ørestad City er det som altid Byparkens træer, som bliver beklædt med lyskæder. Dertil kommer der selvfølgelig også julelys i de nyplantede bydelsjuletræer.


Du kan også finde arrangementerne på Facebook - se her (City) og her (Nord).