Ørestads parker og grønne arealer har rige muligheder for udendørs træning, der holder kroppen varm i vinterkulden.

Den udendørs fitnesspark ved Ørestad Streethal er bygget af Grundejerforeningen Ørestad City og har en løbesti, som snor sig gennem grønt, beplantet terræn omkring hallen med fitness-stationer fordelt i lommer med blødt faldunderlag langs stien.

Træningsredskaberne i parken er udvalgt i samarbejde med en træningskonsulent. Det gælder bl.a. monkey bars med ringe, reb­væg, balance-stammer, push-up bars, battling ropes inspireret af crossfit-træning, et street workout-anlæg beregnet til træning med egen kropsvægt samt bokse og plinte til forskellige aktiviteter.

Og hvis vejret bliver for koldt eller blæsende udenfor, kan man om ikke andet få læ og afprøve fx bordtennis og klatring lige ved siden af i den indendørs Streethal, der dog ikke er opvarmet.

Overdækket træningspavillon
Der er også udendørs træningsmuligheder i Ørestad Nord og Syd. På Grønningen ved siden af naturlegepladsen finder du en overdækket træningspavillon og en lille klatrevæg, og er du alligevel ude på en løbetur, kan du prøve den nye trækfærge over Den Landskabelige Kanal tæt på DRs koncertsal.

I Ørestad Syd er der endnu ikke så mange fælles faciliteter, men du kan alligevel finde træningsredskaber på molepladsen ud for Café 8TALLET - et sted, der ofte byder på spektakulære solop- og -nedgange som en ekstra belønning for en frisk tur udenfor.