Ørestad Streethal

Ørestad Streethal er en såkaldt lethal med tre baner, hvor der både er plads til fri leg og faste spilletider.

Spiller du selv, eller kunne du tænke dig det? Så kom med i Facebook-gruppen Ørestad Streethal

I de første år af Streethallens levetid var det muligt at få gratis ”Ørestadstider”, som var tider til lokale, der var aktive, men ikke som foreninger. Ørestadstider findes ikke længere. Men som erstatning for Ørestadstiderne hjælper Grundejerforeningen Ørestad City i en overgangsperiode lokale med at igangsætte aktiviteter i streethallen. GFS Ørestad kan kontaktes om dette: gfsekretariatet@orestad.net.

Hvad er en foreningstid?
Er man en forening, skal man ansøge om en foreningstid via Københavns Kommune her.

Overvejer I at organisere jer som forening for at få adgang til tider i Ørestad Streethal, kan I finde en simpel trin-for-trin guide på her.

Hvad kan man lave på banerne?
Hallen består af tre baner, en klatrevæg og en foyer med bordtennisborde. Der er desuden udstyr i hallen til bl.a. floorball og basket. Man kan ansøge om tider på alle tre baner.

  • Multirummet - Lokalet er uopvarmet med betongulv. Der er ribber på den ene væg. Velegnet til opvarmning, fitness og udstrækning. 
  • Den Store Bane - Banen er uopvarmet og med betongulv. Velegnet til rulleskøjteløb, floorball, Ultimate, basket, håndbold uden harpiks, fodbold m.m. Der er bander og opstregning til floorball og håndbold.
  • Salen - Lokalet er opvarmet og har spejlvæg. Velegnet til: afspænding, yoga, dans, kampsport, babygymnastik m.m.
  • Foyeren - området ved indgangen og bagved stor bane. Velegnet til bordtennis, bouldering, leg og ophold (dette område kan ikke bookes).


Kommunen ejer og administrerer hallen
Ørestad Streethal er ejet af Københavns Kommune og anlagt på Grundejerforeningen Ørestad Citys areal. GFS Ørestad varetager arbejdet med at lave spilleplan specifikt for Ørestadstiderne, mens kommunen tager sig af tider til organiserede foreninger. 

Kontakt
Spørgsmål vedr. Ørestadstider sendes til gfsekretariatet@orestad.net. Generel information om Ørestad Streethal, inventar, foreningstider mv. findes på Ørestad Streethals egen hjemmeside.