Luftfoto af Ørestad.
Ørestad set fra oven. Foto: By & Havn

GFS Ørestad får ny hjemmeside

Det skal være nemmere for Ørestads beboere, brugere og grundejere at finde rundt i grundejerforeningerne i Ørestad og deres fælles sekretariat. Derfor lancerer GFS Ørestad nu en ny hjemmeside med bedre overblik over bydelens drift, organisering, udvikling og byliv.

Ørestad er en levende, grøn og bæredygtig bydel, hvor grundejerforeningerne selv har ansvar for at drive og udvikle bydelens fællesarealer.

Men hvordan fungerer det i praksis? Hvem har ansvar for hvad? Og hvad sker der egentlig i de forskellige kvarterer?

Det skal det nye Ørestad.net være med til at give svarene på.

Vi lancerer det nye website med en vis portion sommerfugle i maven. Vi håber, det bliver en god oplevelse for alle at besøge siden - og nemt at finde den information, man leder efter
Pia Vannacci Elnif, Sekretariatsleder i GFS Ørestad

NEMMERE AT FINDE INFORMATION

GFS Ørestads gamle website var fra 2015 og har længe trængt til en digital overhaling. Det nye site giver bl.a. bedre indgange til indholdet, mens der er udbygget med en FAQ og en side, der samler alle grundejerforeningernes dokumenter.

“Vi lancerer det nye website med en vis portion sommerfugle i maven. Vi har arbejdet længe på det og glæder os til at åbne det for omverden. Vi håber, det bliver en god oplevelse for alle at besøge siden – og nemt at finde den information, man leder efter,” siger sekretariatsleder i GFS Ørestad Pia Vannacci Elnif og tilføjer:

“Selv om vi har lagt os i selen for at lancere så helstøbt et site som overhovedet muligt, kan vi nok ikke undgå, at der er små fejl og mangler, som vi selv og vores brugere vil opdage i den kommende tid. Vi har også allerede idéer til, hvordan vi kan optimere yderligere.”

Derfor skal der lyde en opfordring til alle: Har du input til, hvordan sitet kan forbedres, så skriv til GFSekretariatet@orestad.net.

 

GFS Ørestad beskæftiger otte medarbejdere og har til formål at bistå grundejerforeningerne og Vandlauget i Ørestad med blandt andet bydelsdrift, projektledelse og bestyrelsesbetjening. Foto: GFS Ørestad

HER PÅ SITET KAN DU

Finder du fejl på hjemmesiden. eller har du input til, hvordan den kan forbedres, så skriv hellere end gerne til GFSekretariatet@orestad.net

FAKTA OM GRUNDEJERFORENINGERNE

Ørestad er anderledes konstrueret end alle andre steder i Københavns Kommune. Det er en unik konstruktion, hvor grundejerne – Ørestads beboere, virksomheder mv. – selv har ansvaret for at drive fællesarealerne og udvikle Ørestad som en sammenhængende bydel. Dette via grundejerforeningerne i Ørestad Nord, City, Arenakvarter og Syd, som bestyres demokratisk af grundejerne.

GFS Ørestad er grundejerforeningernes og Vandlaugets fælles sekretariat, der bistår foreningerne med blandt andet bydelsdrift, projektledelse og bestyrelsesbetjening.