Sivegaden og Universitetskanalen i Ørestad Nord er udsmykket med farvestrålende træer og lyskæder hen over vandet. Foto: GFS Ørestad

Jule- og vinterlys tændt i hele Ørestad

Som optakt til julen sørger grundejerforeningerne i Ørestad for, at bydelens parker, pladser og private fællesveje udsmykkes med lys i den mørke tid. Lyset et nu tændt og kan nydes hele vinteren.

Der er kommet jule- og vinterlys op flere steder i Ørestad, herunder:

Lyset blev tændt i uge 37 i forbindelse med grundejerforeningernes årlige julearrangementer og tages først ned en gang i marts på den anden side af vinteren.

 

Ud over Byparken er der kommet lys i træerne på en lang strækning af Sivegaden i Ørestad City. Foto: GFS Ørestad

Jule- og vinterbelysningen udvikles og tilpasses hvert år af grundejerforeningerne og Vandlauget i Ørestad, som ejer og driver bydelens fællesarealer

Træerne på Robert Jacobsens Vej danner en lang kæde af lys. Foto: GFS Ørestad

TILPASSES OG UDVIKLES HVERT ÅR

Jule- og vinterbelysningen udvikles og tilpasses hvert år af grundejerforeningerne og Vandlauget i Ørestad, som ejer og driver bydelens fællesarealer.

I Ørestad Nord har grundejerforeningen bl.a. arbejdet sammen med lyskunstnerne Tokyo Blue på det farverige forløb langs Emil Holms Kanal, og i Ørestad Syd danner træerne på vejsiden af Robert Jacobsens Vej en lang kæde af lys hele vejen fra molepladsen i syd til kanalpladsen i Arenakvarteret.

I Ørestad City er lyset i Byparken trukket ud i andre hjørner end tidligere. Der er nemlig permanent lys på vej på de tværgående stier i parken. Derudover er der kommet lys i træerne på en lang strækning af Sivegaden, bl.a. ved Ørestad Gymnasium.