Tåge på kunstgræsbanen i Ørestad Nord.
Kunstgræsbanen i Byparken, Ørestad City. Foto: Bertram Julius Krogh

Sommersæson 2024: Ansøg om fast spilletid på kunstgræsbanen

Vidste du, at beboere, virksomheder, institutioner og studiehold i Ørestad har mulighed for at få en fast, ugentlig spilletid på kunstgræsbanerne i Ørestad Nord og Ørestad City? Der er lige nu åbent for ansøgninger til sommersæsonen 2024. Ansøgningsfristen er søndag den 17. marts.

Der er forår i luften, og med de længere dage og varmere temperaturer er det traditionen tro tid til en ny ansøgningsrunde, hvor spilletiderne på Ørestads kunstgræsbaner skal fordeles.

Spiller du for et hold med tilknytning til Ørestad, og vil I spille på kunstgræsbanen ved DR Byen eller i Byparken?

Så skal du læse videre.

 

Sådan ansøger du

For at ansøge skal du udfylde et online ansøgningsskema.

Du kan ansøge på vegne af et beboernetværk, et studiehold, en virksomhed, en forening eller en institution.

Ansøgningsfristen er søndag den 17. marts 2024. Efter denne dato udarbejdes spilleplanen for sommersæsonen, som træder i kraft den 1. april.

Se de gældende spilleplaner for vintersæsonen i Facebookgrupperne:

 

Hvem kan ansøge?

Det er Grundejerforeningerne Ørestad Nord og Ørestad City, der driver kunstgræsbanerne, og alle hold med tilknytning til Ørestad kan ansøge om fast spilletid.

“Banerne på Grønningen og i Byparken giver beboere, virksomheder, institutioner og studerende i Ørestad et fast sted at mødes og spille fodbold hver uge. Uden for de skemalagte tider er banerne til fri afbenyttelse for beboere, der ikke har mulighed for at organisere sig hver uge,” forklarer Bertram Julius Krogh, kommunikationsmedarbejder i Grundejerforeningssekretariatet.

 

To lokale studiehold kæmper på kunstgræsbanen i Ørestad Nord.

Universitetsfodbold på kunstgræsbanen i Ørestad Nord.