Om os

Vi i GFS Ørestad (Grundejerforeningssekretariatet Ørestad) varetager opgaver for Ørestads grundejerforeninger og Ørestad Vandlaug. Medlemmerne af sekretariatet er i dag:


Sekretariatet har eksisteret siden 1. januar 2008. De første tre år hos By & Havn og fra 2011 til nu som en selvstændig forening drevet af medlemmerne. Sekretariatet har til daglig hjemme i et kontorfællesskab i KLP på Arne Jacobsens Allé 15.





Sekretariatet varetager følgende opgaver:

  • Administrativ betjening af grundejerforeningens medlemmer ved bestyrelsesmøder, generalforsamlinger, projektledelse og løbende dialog
  • Drift og udvikling af foreningernes arealer
  • Diverse kommunikationsopgaver om kulturelle aktiviteter i bydelene, om udviklingsprojekter og om drifts- og tilsynsarbejde - via www.orestad.net, månedlige nyhedsbreve, sociale medier, annoncer i Ørestad Avis samt foreningernes kontaktnetværk
  • Koordinerer bylivs- og netværkskabende aktiviteter som arrangementer, workshops, dialog med beboere og brugere, kvalificering af samarbejdspartnere på projekter, facilitering af aktiviteter på foreningernes arealer mv.
  • Koordinering og besvarelse af henvendelser omkring Ørestad, fx brug af foreningernes arealer


Sekretariatet og grundejerforeningerne har ikke noget at gøre med udlejning og salg af boliger i Ørestad. Vi står udelukkende for udvikling og drift af grundejernes fælles arealer som parker, pladser, kanaler, stier samt byrumsinventar som kunstværker, belysning, legepladser, sportsbaner, beplantning og belægning.

Ønsker du information om leje eller køb af bolig, skal du kontakte de relevante boligselskaber, andels- eller ejerforeninger, som du finder i By & Havns oversigt her.

GFS Ørestad køres som forening med egen bestyrelse, som består af repræsentanter fra grundejerforeninger og vandlaug.

Læs mere under "Om os" i menuen øverst.

Salg af byggegrunde i Ørestad varetages af By & Havn - se mere på www.byoghavn.dk