Grundejerforeningen Ørestad Arenakvarters nye legeplads er endelig åbnet! Cirka 150 børn og voksne var på pletten, da foreningen indviede legepladsen med festflag, popcorn og besøg af ulven Billie.
Parkpladsen ligger på hjørnet af Ejler Billes Allé og Richard Mortensens Vej.

Ny legeplads er åbnet i Arenakvarteret

Grundejerforeningen Ørestad Arenakvarters nye legeplads er endelig åbnet! Cirka 150 børn og voksne var på pletten, da foreningen indviede legepladsen med festflag, popcorn og besøg af ulven Billie.

Legepladsen på Parkpladsen har været længe undervejs.

I 2023 blev Parkpladsen indviet, efter grundejerforeningen havde forvandlet den fra grusørken til lommepark. Det var en stor succes, men områdets hovedattraktion blev forsinket på grund af både myndighedsgodkendelser og vintervejr.

Nu er den her endelig, og mange har allerede stiftet bekendtskab med Ørestads nye legested.

Under åbningen delte grundejerforeningen – med en hjælpende hånd fra Bella’s Coffee Lab – popcorn og saftevand ud, mens forældre nød synet af børnene, der tog imod den nye legeplads med åbne arme og prøveture langt ud på eftermiddagen.

 

 

 

 

 

Støttet af Salling Fondene

I dagens anledning fik Parkpladsen glædeligt besøg af ulven Billie, der delte kram ud og klippede den røde snor.

Legepladsen er nemlig blevet til med støtte fra Salling Fondene. Det var Ørestads lokale Bilka OneStop Field’s, der var med til at få Grundejerforeningen Ørestad Arenakvarters projekt indstillet til donationen på 250.000 kr.

 

 

 

Sådan blev grusørkenen grøn

Grundejerforeningen Ørestad Arenakvarter overtog driften af Parkpladsen fra By & Havn i 2017, og allerede dengang begyndte der at komme idéer på bordet til, hvad man kunne gøre med den i fremtiden.

Udviklingen fra grusørken til rekreativt område udspringer derfor i høj grad af beboernes ønsker og idéer, som er kommet på bordet på grundejerforeningens samtalevandringer og workshops. De mange gode input understregede især et stort ønske om at gøre pladsen grønnere og skabe et mødested for beboere.

Ud over Parkpladsen har Grundejerforeningen Ørestad Arenakvarter blandt andet brugt beboernes input i arbejdet med at udvikle Byfælleden samt Skovpladsen på hjørnet af Else Alfelts Vej og Ejler Billes Allé.

 

 

Parkpladsen før arbejdet med mere beplantning og legeplads.

Parkpladsen før Grundejerforeningen Ørestad Arenakvarters arbejde.