Ørestads gartnere har plantet 10.000 blomsterløg i Ørestad City. Der er både forårs- og efterårsblomster med i mikset. Det bliver dejligt at se farverne titte frem igen til foråret.

Løglægningen tager os forbi de aflange bede foran Det Flexible Hus. Her er der plantet 1.000 lyserøde tulipaner og 1.000 smukke lyserøde chionodoxa, som er en lidt mindre blomst med lang blomstringstid / Foto: GFS Ørestad

Gartnerne har blandt andet været forbi "Signalparken," som er den lommepark, der har beliggenhed mellem Arne Jacobsens Allé og Edvard Thomsens Vej. Her er der lagt vibeæg i en cremet hvid farve langs åen, mens træer og bede har fået et ordentligt skud vintergækker.

Blomsterbedene fortsætter på Edvard Thomsens Vej, hvor der er udlagt et mix af lækre lyserøde forårsblomster. "Løvtaget" (stien mellem Edvard Thomsens Vej og C.F. Møllers Allé) har fået omkring 2.000 løg, herunder colchicum - også kaldet nøgen jomfru - som blomstrer i efteråret.

Dertil har gartnerne været forbi det lange bed langs Det Flexible Hus i den nordlige del af Byparken, hvor 1.000 lyserøde tulipaner og 1.000 chionodoxa får et nyt hjem.

Den største koncentration af nyplantede blomsterløg finder man i midten af parken, hvor alle stierne krydser hinanden.

Her har gartnerne pløjet græsset og lagt mere end 6.000 løg i et stort cirkelslag. "Her kommer der både crocus, tulipaner, vibeæg og vintergækker," fortæller Produktionsleder i Grøn Vækst Stine Krüth Andersen.Glæd dig til at se farverne skyde op i flotte blomsterbånd til foråret / Foto: GFS Ørestad