Stien langs fælledhegnet på Byfælleden har tendens til at blive mudret, når det regner. Nu får den en opgradering til grussti.
Stien på tværs af Byfælleden, langs med fælledhegnet, skal opgraderes til grussti. Foto: Bertram Julius Krogh

Muddersti på Byfælleden er opgraderet til grussti

Stien langs med hegnet på Byfælleden har haft tendens til at blive mudret, når det regner. Nu har grundejerforeningen givet den en opgradering, så den kan bruges hele året rundt.

Grundejerforeningen Ørestad Arenakvarter forbedrer i oktober stien, som løber langs med pælene mellem Kalvebod Fælled og Byfælleden.

“Når det regner, bliver stien nemt sjasket. Nu erstatter vi mudderet med grus,” siger Jakob Nagstrup Jensen, der er driftsansvarlig i Grundejerforeningssekretariatet.

 

Der er gravet ud til at anlægge en grussti på Byfælleden.

Der er gravet jord op i forbindelse med anlægsarbejdet. Siden hen er der etableret grus. Foto: Jakob Nagstrup Jensen

 

Ikke en cykelsti

Stien har altså fået en opgradering fra mudder til grus, som gør den mere fremkommelig.

Den skal dog ikke blive en cykelsti, og grundejerforeningen indfører flere foranstaltninger, som skal understøtte rekreativ brug af området.

“Stien og hegnet markerer grænsen mellem natur og bynatur. For at undgå, at man bare kan fræse igennem på cykel, bliver stien udført i det grus, stierne på fælleden består af. Den kommer også til at sno sig i enden ved Kalvebod Fælled Skole,” uddyber Jakob Nagstrup Jensen.

 

Børn leger på Byfælleden i Ørestad Arenakvarter.

Byfælleden er Arenakvarterets rekreative centrum, hvor der er plads til leg, ophold og udforskning.