Fra torsdag d. 3. til søndag d. 6. oktober åbner Danmarks Radio en test-legeplads af landet Ramasjang foran DR Byen - og den skal testes og bedømmes.

Billede: DR Ramasjang

Indretningen af legepladsen er udviklet af en styregruppe, som grundejerforeningen i Ørestad Nord sidder med i, og nu skal legeredskaberne testes. Derfor er alle børn og forældre inviteret til at afprøve dem, før legepladsen skal bygges for alvor.

Når legepladsen står færdig, kommer den til at ligge på trekantspladsen foran DR Byen, hvor test-legepladsen altså også sættes op. Da det er en test, kan DR ikke holde pladsen åben uden opsyn, så kom på besøg i åbningstiden og fortæl, hvad I synes.

Åbningstider
Torsdag d. 3. oktober: 9 - 12 og 13 - 15
Fredag d. 4. oktober: 12 - 17.30
Lørdag d. 5. oktober: 9 - 15
Søndag d. 6. oktober: 9 - 13

Til alle byens brugere
Ramasjang-legepladsen indskriver sig i historien om et godt samarbejde mellem grundejerforeningen og DR igennem årene. Et samarbejde, som også har kastet et nyligt elcykelprojekt, Grønningens kommende insektsafari og indretningen af opholdspladserne langs Universitetskanalen af sig.

Dannelsen af styregrupper med repræsentanter fra begge organisationer bidrager til at skabe et fedt og fornøjeligt byrum til alle byens brugere.

Projektet udvikles af DR i samarbejde med Grundejerforeningen Ørestad Universitetskvarter og støttes af fondet Fælles Rum.