Søndag den 23. juni kan I fejre Sankthans på Grønningen i Ørestad Nord – og være hjemme igen i ordentlig tid. Grundejerforeningen afholder traditionen tro et børnevenligt arrangement med skattejagt kl. 16, flere musikalske indslag og bål kl. 18.30.

Børnevenlig Sankthans på Grønningen i Ørestad Nord

Søndag den 23. juni kan I fejre Sankthans på Grønningen i Ørestad Nord – og være hjemme igen i ordentlig tid. Grundejerforeningen afholder traditionen tro et børnevenligt arrangement med skattejagt kl. 16, flere musikalske indslag og bål kl. 18.30.

Tag hele familien og vennerne med til Ørestad Nord, når bålet skal tændes til Sankthans!

Traditionen tro inviterer Grundejerforeningen Ørestad Nord nemlig på bålhygge i parken Grønningen, som ligger lige imellem metrostationerne Islands Brygge St. og DR Byen St.

Rundt om bålet er der fællessang og mulighed for at mødes med venner, naboer og folk fra nabolaget – og så kan I glæde jer til blandt andet skattejagt og koncerter på plænen.

 

Børnevenlig Sankthans på Grønningen var en succes med langt over 1000 deltagere. Arrangementet er vokset fra nabomøde til forankret bydelstradition.

Bålet tændes kl. 18.30 til børnevenlig Sankthans i Ørestad Nord.

 

Musik, fakkeltog og folkedans

  • Kl. 16.00: Skattejagt for børn
  • Kl. 16.00: Amerikansk oldtime med Silver Dagger (DK)
  • Kl. 16.50: Musik for børn med Peder & Louise (DK)
  • Kl. 17.30: Folkedans for alle med Nordisk Dans (DK)
  • Kl. 18.20: Fakkeltog
  • Kl. 18.30: Båltænding og Midsommervise

Der kan købes mad, drikkevarer, popcorn, kaffe, kage og andre lækkerier under hele arrangementet.

 

Skattejagt er med til at gøre Sankthans på Grønningen børnevenlig.

Skattejagt er en fast tradition til Ørestad Nords Sankthansfest.

 

14 år med Sankthans på Grønningen

Vidste du, at Sankthans på Grønningen er en af Ørestads ældste traditioner? Grundejerforeningens arrangement fandt sted for første gang i 2011, men beboere har faktisk fejret Sankthans i Ørestad Nord i mange flere år.

Den børnevenlige Sankthans-tradition er bygget op og formet af foreningens bestyrelser over årene, Grundejerforeningssekretariatet og naturligvis de hundredvis af mennesker, som hvert år bakker op om den.

Sankthans på Grønningen er arrangeret af Grundejerforeningen Ørestad Nord, som passer og udvikler kvarterets parker, pladser og private fællesveje til glæde og gavn for alle mennesker i bydelen.

Alle er velkomne, og det er gratis at deltage.

📍 Hvor? Grønningen, Kaj Munks Vej 12, 2300 København S

🕚 Hvornår? Søndag den 23. juni 2024 kl. 16-19

 

Hygge til Sankthans på Grønningen.

Du kan købe mad og drikkevarer i parken – eller tage lidt lækkert med selv.

 

Rutevejledning til Naturdag og Sankthans på Grønningen.

Sankthans finder sted i området omkring bålpladsen på Grønningen, Kaj Munks Vej 12. Tag turen på cykel, som gående eller med metroen – og undgå bekymringen om at finde en p-plads.