Kom med rundt og hør om byen som kunstpark, træningsfaciliteter ved lethallen, vild natur i Byparken, det nye Bella Kvarter og meget mere.

Der er fuld gang i udviklingen af Ørestad City! Derfor byder grundejerforeningen Ørestad City på en hyggelig og informativ vandring rundt til de forskellige projekter.

Alle er velkomne!

Der vil være masser af mulighed for at stille spørgsmål og kommentere på bestyrelsen og GFS Ørestads introduktion til projekterne undervejs. Desuden deltager SLA Landskabsarkitekter, som står bag flere af bydelens kommende parkområder, og Skanska, som skal bygge på den sidste ubebyggede grund ved Byparken.

Vi i bestyrelsen håber, at rigtigt mange vil deltage i vintervandringen og være med til at opleve og diskutere de nyeste projekter her i vores område. Lige nu sker der rigtigt meget lige fra træningsfacilliterne i og omkring lethallen til meget mere vild natur og kunst på de grønne områder, siger formand for GF Ørestad City Mikala Berg Dueholm.

Det er gratis at deltage.

Søndag den 22. november kl. 11.00- 13.00
Mødested: Ørestads Boulevard 53, byggepladsen ved siden af Bjerget

Tilmelding på nsa@orestad.net senest den 18. november.

Vandringen starter ved siden af Bjerget, hvor den nye lethal og udearealer med træningsudstyr er ved at blive anlagt. Her hører vi også om det nye Bella Kvarter, hvor byhuse og lejligheder bliver opført efter inspiration fra brokvartererne. Herefter fortsætter turen til den nye frodige lommepark mellem Winghouse og Porthuset, inden turen slår et smut forbi arealet, hvor Skanska skal opføre boliger på hjørnet af Byparken og Ørestads Boulevard. Vintervandringen fortsætter i selve Byparken, hvor den nye helhedsplan peger på meget mere vild natur, som de nye træer langs alléen allerede er et eksempel på. Vandringen afsluttes ved Dan Grahams kunstværk med en snak om visionerne for kunst i området. Her byder bestyrelsen på en kop varm suppe og uformel snak.

Klik her for at hente flyeren