Værket TETRA af Nicolas Paolozzi kan opleves i Byparken i Ørestad fra kl. 17-22 i perioden 2.-25. februar 2024. Værket kan desuden opleves på guidet lysvandring i Ørestad henholdsvis den 7. februar og 22. februar. Foto: Bertram Julius Krogh
'TETRA' af Nicolas Paolozzi i Ørestad Bypark. Foto: Bertram Julius Krogh

Guidet tur på 3 kilometer: Tag med på lysvandring i Ørestad

Copenhagen Light Festival er i fuld sving, og adskillige lysværker er udstillet i Ørestad. Hop i dit varmeste tøj og tag med på guidet lysvandring i Ørestad i selskab med to erfarne lysdesignere.

Vi byder på kage og en varm forfriskning undervejs!

På lysvandringen kommer vi forbi de tre lysværker, der er udstillet i Ørestad Syd, Arenakvarteret og Ørestad City i anledning af Copenhagen Light Festival.

Vi dykker i fællesskab ned i hvert enkelt værk og ser på, hvordan de for eksempel går i dialog med deres omgivelser. Guiderne bidrager med egne betragtninger og erfaringer med lyskunst og inviterer til dialog og fælles oplevelse af værkerne.

Lysværkerne er finansieret af Ørestad Grundejerforeninger og Vandlaug, og lysvandring i Ørestad er arrangeret i samarbejde med Ørestad Bibliotek.

 

Erfarne lyskunstnere guider

Dine guides på turen er Silla Findstrøm Herbst og Katrin Barrie Larsen, der begge er en del af kunstgruppen Tokyo Blue, som har bidraget til lysfestivalen siden dens start i 2018.

Silla har solid erfaring med arkitektonisk belysning i det offentlige rum, mens Katrin som tidligere programkoordinator for lysfestivalen har indgående kendskab til praktikken bag midlertidig lyskunst.

 

Kort over lysvandring i Ørestad under Copenhagen Light Festival i 2024.

 

Tre lysværker på tre kilometer

Lysvandringen starter kl. 19 på molepladsen på Robert Jacobsens Vej og slutter i Byparken.

Værkerne, du kan glæde dig til at lære bedre at kende, er:

  • For Peace! (sedemminut, SK)
  • Celestrial Rhythms (Those Guys Lighting, LV)
  • TETRA (Nicolas Paolozzi, FR)

 

Find billetter

Du kan vælge mellem to datoer:

Billetter koster 35 kr. stk. Du får et stykke kage og en varm forfriskning med i prisen.