1102 fotos deltog: Nu kan du finde dommernes favoritter i hele byen

1.102 billeder! Så mange fotos blev der indsendt til sommerens fotokonkurrence This is Ørestad. Nu kan du finde et udvalg af dommernes favoritter flere steder i Ørestad, på Københavns Museum og på 400 caféer og biografer i hovedstadsområdet.

This Is Ørestad er en fejring af, at det i år er 20 år siden, at de første beboere flyttede ind i Ørestad. På to årtier er bydelen vokset med mere end 26.000 indbyggere og er samtidig en del af hverdagen for over 45.000 mennesker, der enten studerer eller arbejder her.

Og så er der de omkring 9 millioner gæster, der hvert år besøger Ørestad for at shoppe, spise, gå i biografen, tage til koncert eller opleve Københavns største naturområde Naturpark Amager, som Ørestad giver adgang til.

Med konkurrencen zoomede vi ind på alt det, der gør Ørestad til et særligt sted at besøge, bo, arbejde og leve i dag.

Og dommernes favoritter er alle med til at fortælle nye kapitler af Ørestads historie.

Fire vindere blandt de 1.102 indsendte fotos er fundet, og i de kommende uger kan du finde dem og et udvalg af de bedste fotos fra konkurrencen udstillet i Ørestads byrum og på Københavns Museum i Stormgade.

Du kan desuden finde de fire vinderfotos i GO-CARD-stativerne på 400 københavnske caféer og biografer rundt omkring i København. Grib muligheden, og få nogle stykker i hus – de fungerer perfekt som postkort med små hilsener eller til at hænge op på køleskabsdøren derhjemme.

Dommernes yndlingsfotos findes også her.

 

1.102 billeder! Så mange fotos blev der indsendt til sommerens fotokonkurrence This is Ørestad. Nu kan du finde et udvalg af dommernes favoritter flere steder i Ørestad, på Københavns Museum og på 400 caféer og biografer i hovedstadsområdet.

Du kan finde et udvalg af dommernes favoritfotos flere steder i Ørestad, på Københavns Museum og som postkort på 400 caféer og biografer i hovedstadsområdet.

 

Fakta om This Is Ørestad

  • Fotokonkurrencen og udstillingen This Is Ørestad er et samarbejde mellem Ørestad Grundejerforeninger og Vandlaug, By & HavnØrestad Avis, Ørestad Innovation City Copenhagen og Field’s
  • Konkurrencen og udstillingen er en markering af 20-års-jubilæet for de første beboere i Ørestad
  • Dommerpanelet bestod af tre professionelle fotografer med forskellig baggrund: Christian Falck Wolff, Tine Reingaard og Trine Søndergaard
  • 1102 fotos deltog i konkurrencen, hvoraf dommerne valgte fire vindere
  • Præmierne i fotokonkurrencen var doneret af en ræke lokale sponsore
  • Du kan stadig nå at opleve udstillingen i Field’s, som består af en grafisk tidslinje over bydelens udvikling gennem de sidste 20 år, en række beboer- og virksomhedsportrætter samt konkurrencens fire vinderfotos. Udstillingen ligger i stueetagen lige indenfor ved hovedindgangen og er åben mellem kl. 10 og 20 hver dag.

 

Du kan opleve udstillingen This Is Ørestad i Field's, som blandt andet består af en grafisk tidslinje over bydelens udvikling gennem de sidste 20 år.

Du kan stadig nå at opleve udstillingen i Field’s, som bl.a. består af en grafisk tidslinje over bydelens udvikling gennem de sidste 20 år.