Hvor skal vi placere nye bænke og grillpladser? Savner du en legeplads, et mødested eller et lokalt kulturarrangement? Har du andre idéer til videreudviklingen af Arenakvarteret? Så tag med på samtalevandring onsdag den 23. oktober.


Vi mødes kl. 16.30 på Kanalpladsen ved Fortius Fitness og drager derefter ud på byvandring, hvor vi drøfter udviklingsmuligheder. Vi vil gerne bede om tilmelding, men det er også helt i orden at møde op uanmeldt. Jo flere inputs, jo bedre!

Samtaler to go
Allerede i august fandt den første samtalevandring i Arenakvarteret sted. Med udgangspunkt i seks nøgleområder opstod der mange gode idéer undervejs, som alle blev drøftet on location. Bla.a. talte deltagerne om behovet for legepladser og træningsfaciliteter, og der blev diskuteret dybdegående om færdselsforhold ved Kirkepladsen og etablering af et stisystem i Byfælleden. Ved at skifte landskabskort og arkitekttegninger ud med støvler og vandresnacks skabte vi sammen et anderledes rum for borgerinddragelse.

Grundejerforeningen Ørestad City Syd udvikler en plan for det kommende års indsatsområder. Alle inputs indgår derfor i et større arbejde.

Tilmelding: Skriv til mco@orestad.net
Hvor?: Kanalpladsen ved Fortius Fitness
Hvornår?: Onsdag d. 23. oktober kl. 16.30 - 18.30