To studiehold fra Ørestad Nord har opgør på den populære kunstgræsbane i Ørestad Nord
To studiehold fra Ørestad Nord har opgør på den populære kunstgræsbane i Ørestad Nord. Foto: GFS Ørestad

Skal dit hold have en fast spilletid på kunstgræsbanen i Ørestad? Ansøg senest 3. april

Skal dit hold have en fast ugentlig spilletid på kunstgræsbanen i Ørestad Nord eller i Ørestad City? Der er åbent for ansøgninger til sommersæsonen indtil den 3. april 2022.

Det er forår, og inden længe kan vintertræningstøjet pakkes væk til fordel for shorts og solcreme.

Vintersæsonen på Ørestads populære kunstgræsbaner går på hæld, hvilket betyder, at det igen er blevet tid til at ansøge om fast spilletid. Vi nærmer os nemlig sommersæsonen, som løber fra den 17. april til den 8. oktober 2022.

 

Fodboldkamp på kunstgræsbanen i Ørestad Nord. I baggrunden ses DR Koncerthuset og metrobanen.

Alle med tilknytning til Ørestad kan ansøge om en fast spilletid. Det kan for eksempel være dig, der bor, arbejder eller studerer i bydelen. Foto: GFS Ørestad

KUNSTGRÆSBANEN I ØRESTAD NORD/CITY: HVEM KAN ANSØGE?

Alle med tilknytning til Ørestad kan ansøge om en fast spilletid. Det kan for eksempel være dig, der bor, arbejder eller studerer i bydelen.

Du kan ansøge på vegne af dit hold. For at ansøge skal kontaktpersonen for dit hold udfylde et online ansøgningsskema. Bemærk, at der er baner i hhv. Ørestad Nord (i parken Grønningen) og Ørestad City (i Byparken).

Fristen for ansøgninger er søndag den 3. april 2022. Herefter udarbejder GFS Ørestad spilleplanen, som træder i kraft den 17. april og dermed erstatter den nuværende spilleplan for vintersæsonen.

Gå til ansøgningsskemaet ved at klikke på et af nedenstående links:

Alle med tilknytning til Ørestad kan ansøge om en fast spilletid. Det kan for eksempel være dig, der bor, arbejder eller studerer i bydelen

FAKTA OM KUNSTGRÆSBANERNE

  • Kunstgræsbanerne i Ørestad Nord og Ørestad City ejes og drives af de lokale grundejerforeninger
  • Hold med tilknytning til Ørestad kan ansøge om en fast spilletid på kunstgræsbanerne. Der kan ansøges to gange årligt til hhv. sommersæsonen (17. april – 8. oktober) og vintersæsonen (9. oktober – 16. april). Ansøgningsrunderne finder sted i hhv. marts og september
  • Banerne er til enhver tid reserveret iht. den gældende spilleplan, men er til fri afbenyttelse uden for de skemalagte spilletider efter først-til-mølle-princippet
  • Grundejerforeningens medlemmer – dvs. lokale boligforeninger, virksomheder, idrætsforeninger, studiehold mv. – prioriteres højest ift. fordelingen af spilletider. Herefter kommer andre hold i betragtning.