Nu får Ørestad Kulturdag endelig love til at larme - og i år skruer vi op for musikken! Glæd dig til en lørdag med hyggelig livemusik, cirkuskoncert og lokalt madmarked på programmet - og en festlig søndag med hyggeaktiviteter og Anderæs!

 

Ørestad LARMER

I 2020 blev Ørestad Kulturdag aflyst på grund af coronasituationen.

Men lørdag d. 11. september er Ørestads årlige folkefest tilbage med et lækkert musikprogram, forestilling med GLiMT Amager og et lokalt madmarked. I år finder festen sted i Arenakvarteret - med fælleden som kulisse.


Ørestad Kulturdag har bl.a. inviteret lokale caféejere, restauranter og aktører til et festligt lokalt madmarked. Foto: Gorm's

"Vi skruer op for musikken i år, for det er simpelthen bare tid til en god fest," fortæller Projektleder for Ørestad Kulturdag Mira M. Cordsen.

Deltagelse er gratis. Ørestad Kulturdag er arrangeret af GFS Ørestad på vegne af grundejerforeningerne i Ørestad.

Se programmet for FÆLLEDSCENEN her.

Se aktørerne i Kulturdagens LOKALE MADMARKED her.

Gå til Facebook-begivenheden her.Glæd dig til det traditionsrige Anderæs den 12. september kl. 14!

Søfest & Anderæs 2021

I forlængelse af Kulturdagen inviterer Ørestad Vandlaug til SØFEST & ANDERÆS i Ørestad Syd. Søfesten er en hyggelig kulturdag i vandets tegn og finder sted søndag d. 12. september fra kl. 11-15.

Søfesten foregår på molepladsen på Richard Mortensens Vej med flere sjove aktiviteter på programmet. Tag en sejltur i søerne, eller slå dine naboer i et af vores hyggelige havespil på molepladsen.

Der er også flere aktiviteter for de mindste. Børn kan bygge en husbåd til deres yndlings legetøjsfigur, lære om livet i søerne med Københavns Naturskole og lave frøbomber med Bybi.

Søfesten kulminerer kl. 14 med det traditionsrige Anderæs i kanalen på Robert Jacobsens Vej.

Fra kl. 11 kan du købe lodder til ræset i form af små gummiænder, der senere skal dyste mod hinanden. Anderæset kommenteres live, og der er flotte præmier til de første 25 ænder over målstregen.

Gå til Facebook-begivenheden for SØFEST & ANDERÆS her.