Kajakker og både sættes ud i Ørestads kanaler og søer hvert forår, når frosten er helt væk. De er gratis at bruge, dog skal du først låne en nøgle for at låse dem op. Redningsveste og årer er ligeledes låst inde i kasser ved bådene.

Sejlads i Ørestad Syd
I Ørestad Syd er kajakkerne placeret ud for træningsredskaberne ved 8TALLET på Richard Mortensens Vej. Nøglen låner du i:

? Café 8-tallet, Richard Mortensens Vej 81, 2300 København S.


Sejlads i Ørestad Nord
I Ørestad Nord er kajakkerne placeret på det nedsænkede område i Emil Holms Kanal ud for Mikado House. Nøglen låner du hos:

 

Årlig kapsejlads i kajakker
Hvert år holder universiteterne CampusCup, hvor hold dyster mod hinanden i en hæsblæsende kapsejlads inspireret af det populære kapsejlads Kampen Om Det Gyldne Bækken i Århus Universitetspark!
Se mere på Facebook.dk/Campus.cup.cph

Hvem kan låne bådene?
Bådudlånet er en privat forlystelse på grundejerforeningens og vandlaugets område. Ved udlevering af nøgle har låner erkendt sit tilhørsforhold til kvarteret som foreningsmedlem, beboer, ansat eller studerende. 

Al færdsel på og omkring kanaler og både sker på låners eget ansvar. Alle passagerer skal bære redningsvest, når der sejles.

Hvilke både og kajakker er det?
Der er tre mindre både (de grønne), som kan rumme 2 voksne og tre lidt større både (de blå), som kan rumme 3-4 voksne. Kajakkerne findes i 1- og 2-3mands størrelser.

Bemærk: Man skal være over 15 år for at kunne låne en båd/kajak.