Boldbur og basketnet? Caféer og grønne områder? Udviklingen af Ørestad Syds nye hovedgade, Asger Jorns Allé, kalder nu på inputs fra naboer og medarbejdere i bydelen. Ser her, hvordan du får indflydelse:

Et møde mellem idræt, kultur og handel skaber fundamentet for et inspirerende og levende gademiljø. Sådan lyder præmissen for udviklingen af Ørestad Syds nye hovedgade, Asger Jorns Allé, som By & Havn i øjeblikket arbejder med at udvikle.

Men hvilken idræt, hvilke kulturaktiviteter og hvilke handelsmuligheder er der konkrete ønsker om?

Her skal du og dine naboer på banen. Ønsker du dig fx en multibane med plads til både basket, hockey og fodbold? Er du mere til boldbure og teaterscener? Eller ønsker du mere caféliv og grønne områder med læ langs trafikarealer eller fælled?

Udviklingsprocessen er i gang, og det er vigtigt, at du som borger giver dit besyv med nu, mens processen er åben for forslag og kommentarer. Gaden bliver ifølge lokalplansforslaget den vigtigste gade i Ørestad Syd, når det gælder byliv og aktivitet.

Kom med dit input direkte til By & Havn på linket: Faciliteter på Asger Jorns Allé

Ser du eksempler på interessant inventar som fx idrætsanlæg og legeområder i andre bydele, så tag et billede med mobilen og brug hashtagget #AsgerJornsAlle (eller #asgerjornsalle) og upload det på Instagram. Disse billeder vises på siden her, og alle billeder og forslag tages med i det videre udviklingsarbejde.

Workshopforløb for bydelens interessenter
By & Havn har igangsat et workshopforløb omkring udvikling af gadeforløbet med inviterede interessenter fra forenings- og erhvervslivet, bylivseksperter og repræsentanter fra områdets boligforeninger. Den første workshop blev afholdt den 2. september, og du kan hente referatet på linket her (PDF): Referat fra 1. workshop om Asger Jorns Allé.

Har du kommentarer til eksisterende forslag fra referatet ovenfor eller fra selve lokalplansforslaget (PDF), som nu er i høring, opfordrer vi dig til at tage fat i din foreningsbestyrelse og få dine kommentarer hørt, så repræsentanten kan tage dem med i workshopforløbet.

Se listen over de inviterede parter på linket her: Inviterede til AJA-workshop