Vil du være med til at forme årets kulturdag? Så kom til netværksmøde 12. april på Ørestad Bibliotek.


Foto fra ØX18: Thit Andersen

Ørestad Kulturdag 2019 sætter fokus på idrætten i Ørestad og de mange foreninger, klubber, beboere, institutioner, virksomheder mm. der bruger Ørestad til idrætsaktiviteter og leg. Som optakt til kulturdagen i august, inviterer Grundejerforeningssekretariatet Ørestad til netværksmøde for alle interesserede, der vil være med til at vise, hvad Ørestad kan i idrættens tegn. Det sker torsdag 12. april kl. 15-16.30 på Ørestad Bibliotek - tilmeld dig til Mira M. Cordsen.

Vi skal løbe, klatre, hoppe, lege og svede! ØX19 kommer tíl at foregå lørdag 31. august i Streethallen og Byparken. På netværksmødet finder vi sammen ud af, hvordan vi bedst muligt kan aktivere områderne. Du får naturligvis også mulighed for at netværke med Kulturdagens aktører og samarbejdspartnere.
Efter en kort præsentation på Ørestad Bibliotek, med lidt godt til ganen, går vi i fællesskab ’armgang’ eller ’fodgang’ til Streethallen og får ideer til, hvordan vi kan skabe en levende, svedende og sjov Kulturdag 2019 i idrættens tegn.

Lad os sammen sætte fokus på glæden ved at dyrke idræt og de værdifulde fællesskaber og oplevelser som idrætten giver.

Vi glæder os til at se jer!

Hvad: Netværksmøde og tur til Ørestad Streethal for aktører, samarbejdspartnere, frivillige og nysgerrige til ØX19

Hvor: Ørestad Bibliotek, Arne Jacobsens allé 19, 2300 Kbh S

Hvornår: D. 12 april 2019 kl. 15.00 – 16.30

Hvorfor: Du får mulighed for at netværke med Kulturdagens aktører, samarbejdspartnere og sponsorer og i fællesskab få gode ideer til årets tema.

Tilmelding: Skriv til projektleder Mira M. Cordsen for at tilmelde dig arrangementet