Kunstgræsbanen på Grønningen

Kunstgræsbanen ejes og drives af G/F Ørestad Universitetskvarter. Alle med tilknytning til Universitetskvarteret kan bruge banen og ansøge om faste ugentlige spilletider.

Bliv medlem af Facebookgruppen: Kunstgræsbanen i Ørestad Universitetskvarter

Ansøg om spilletid
Hold med tilknytning til Ørestad Universitetskvarter kan ansøge om spilletid på kunstgræsbanen. Der kan ansøges to gange årligt til hhv. sommer- og vintersæsonerne. Ansøgningsrunden finder som regel sted i hhv. marts og september og annonceres her på Ørestad.net og i kunstgræsbanens Facebookgruppe.

Spilleplan
Se spilleplanen for vintersæsonen 2021-2022 nedenfor. Spilleplanen gælder i perioden 9. oktober 2021 - 16. april 2022.


Såfremt banen ikke er reserveret, kan den frit benyttes efter først-til-mølle-princippet af beboere i Ørestad Universitetskvarter. Banen er til enhver tid reserveret efter spilleplanen, men beboere kan benytte den i de tidsrum, hvor den registrerede bruger ikke benytter banen. Man skal dog altid overlade banen til det reserverede hold, når dette, inden for den samlede reserverede tid, ønsker at benytte sin faste spilletid.

Krav for fast spille­tid
Børn og unge, medlemmer af grundejerforeningen, herunder ejerforeninger, firma- og idrætsforeninger, studiehold mv. samt andre med tilknytning til området har førsteprioritet på banen. Andre er også velkomne til at søge, men ovenstående vil blive prioriteret først i forhold til faste spilletider.

Holdets tilknytning til Ørestad Nord skal dokumenteres og beskrives i ansøgningsskemaet. Dokumentation kan fx ske i form af kopi af sygesikringskort, hvor adressen fremgår.

Kontakt
Har du spørgsmål til ansøgningsprocessen eller til generel brug kunstgræsbanen, kan du kontakte GFS Ørestad. Se "Kontakt" i menuen øverst.