Hvad synes du om de blå og grønne byrum i Ørestad Syd, og hvordan bruger du dem? Tag med på samtalevandring tirsdag den 8. september.

Parkrummet mellem Richard Mortensens Vej og Else Asfelts Vej - a.k.a. "Mellemrummet" - er ét af stoppestederne på den første samtalevandring i Ørestad Syd

Hvad synes du om de blå og grønne byrum i Ørestad Syd, og hvordan bruger du dem? Tag med på samtalevandring tirsdag den 8. september.

Vi mødes kl. 16.30 ved CobraCph, Asger Jorns Allé 9, hvorefter vi tager en gåtur i kvarteret. Turen starter med en samtale om bylivet på gaden, og hvordan I oplever samspillet mellem de erhvervsdrivende og grundejerforeningernes arealer.

Byrum og mellemrum
Derefter går turen ned igennem Parkrummet langs Richard Mortensens Vej. Her får vi følgeskab af Partner og landskabsarkitekt Marie Furbo fra BOGL, som vil gå i dialog om de rekreative byrum og beplantningen i byområdet.

Vi tager turen hele vejen ned til molepladsen ved Café 8tallet og videre til Skovrummet langs Else Asfelts Vej. På vejen runder vi også Mellemrummet, som er den nye lommepark ved Ørestad Minimarked.

Alle de rekreative byrum i Ørestad Syd er etableret iht. helhedsplanen, som blev udviklet tilbage i 2016 i tråd med beboernes ønsker. Grundejerforeningen udfører helhedsplanen i etaper.

Tid: Tirsdag den 8. september kl. 16.30-18.30
Mødested: CobraCph, Asger Jorns Allé 9, 2300 København S
Tilmelding: Skriv en mail til turleder Mira M. Cordsen på mco@orestad.net