Mange beboere har i denne uge været forbi Byparken og Grønningen og hilst på "julemandens hjælpere" fra anlægsgartnerfirmaet Grøn Vækst. De har nemlig uddelt gratis juleposer - og de blev revet væk!

"Julemandens hjælpere" fra Grøn Vækst spreder juleglæde i parken Grønningen i Ørestad Nord / Foto: GFS Ørestad

Julestemningen har for alvor taget fart. Jaja, pebernødder på hylderne og Last Christmas over anlægget er bare september, men nu har grundejerforeningerne i Ørestad skruet op for julen med hjemmelavet pynt og julelys i park- og gadebilledet.

Juleglade gartnere
I Ørestad City og Ørestad Nord har der i uge 48 været juleposeuddeling, hvor beboere har kunnet hente en pose med materialer til hjemmelavede julepomponer, og alle poserne blev hentet. Således kunne de juleglade gartnere, der uddelte poserne på vegne af grundejerforeningerne, melde "udsolgt" - begge dage endda før tid.

Hvis man ikke nåede at få fingrene i en pose, er det stadig nemt at lave sine egne julepomponer, hvis bare man har lidt garn liggende. Se hvordan her. Du er meget velkommen til at hænge din julepompon eller andet julepynt på et af de nyplantede juletræer i parkerne!

Lys i mørket
Ud over juleposeuddelingen er der opsat og tændt julelys i hele Ørestad. Således er Byparkens træer beklædt med lyskæder, mens træerne langs Robert Jacobsens Vej danner kæder af lys. Universitetskanalen mellem August Schades Vej og Njalsgade (inkl. fortove) har også fået en ægte julemakeover, og så lyser de nyplantede juletræer i Byparken og på Grønningen selvfølgelig også op.

Elektrikerne har arbejdet hårdt for at få det hele op og køre, og selv om der har været - og fortsat er - lidt forsinkelser på noget af lysopsætningen, kan man glæde sig over at kunne nyde lysene i mange måneder fremover.Tv: Det nyplantede juletræ på Grønningen har fået en, ja, strålende lyssætning. Th: Lyskæder er spændt ud tværs over Universitetskanalen, hvilket giver dobbelt op på lyskontoen i kraft af de smukke refleksioner. I baggrunden er træerne langs fortovet lyst op af gule og røde lamper / Fotos: GFS Ørestad