Anlægsgartnerfirmaet Grøn Vækst har vundet driftsudbuddet i Ørestad og skal fortsat stå for den daglige drift i bydelen.

Grøn Væksts medarbejdere er glade og stolte af fortsat at være en aktiv del af Ørestad. Fra venstre: produktionsleder Stine Krüth Andersen og hendes to formænd, Jeppe Johansen og Joakim Langaa.

I konkurrence med flere kvalificerede tilbudsgivere kunne Grøn Vækst overraske med en gennemført progressiv plan for måden, hvorpå Ørestad skal driftes. Ørestad koster 11 mio. kr. i drift om året, og Grøn Vækst har teamet, ressourcerne og de bæredygtige idéer til den rigtige pris.

Grundejerforeningerne i Ørestad udbyder driften for at sikre en gennemgående høj kvalitet af gartnerarbejde, vækstkontrol, snerydning, renhold samt reparation af legepladser, belægninger og veje. Derudover er udbuddet et redskab til at opsøge nye løsninger på driftsområdet.

Nært kendskab til bydelen
Grøn Vækst får også topkarakterer på andre parametre. Anlægsgartnerfirmaet kom til Ørestad i 2012 og har udviklet et nært kendskab til områderne. De kender bydelens parker, veje og anlæg på en indgående måde, som er svær at købe for penge – og så er de stolte af deres medarbejdere. Dertil er deres gartnere og renholdsmedarbejdere vellidte blandt beboerne, bl.a. pga. det nærvær og strålende humør, de tilfører bybilledet. I foråret og sommeren stiller Grøn Vækst med 15-20 medarbejdere i Ørestad.

”De er utrolig glade og stolte af at få lov til fortsat at være en aktiv del af Ørestad og hele områdets udvikling og trivsel”, siger ansvarlig leder Stine Krüth Andersen.

Firmaet har desuden fået den såkaldte ”kronesmiley” af Arbejdstilsynet. Kronesmileyen gives til virksomheder, som har et anerkendt arbejdsmiljøcertifikat. Det vil sige, at virksomheden har gjort en ekstraordinær indsats for at sikre en høj arbejdsmiljøstandard.