Onsdag i uge 51 var der endelig gang i julelysene på HELE Robert Jacobsens Vej - men allerede torsdag var problemerne med strømmen på banen igen. Elektrikerne arbejder fortsat på at få det hele til at spille.

Overraskelsen var stor, da der endelig var lys på hele Robert Jacobsens Vej. Nu er strømmen gået igen, og elektrikerne er tilbage på pletten / Foto: GFS Ørestad

Knap en måned efter lystændingen er der stadig ikke helt styr på strømmen, og det er til stor frustration for mange beboere på Robert Jacobsens Vej, som bor i den midterste sektion fra Rema1000 og op til "Kanalpladsen" ved Fortius Fitness.

Ja, vi har endda hørt, at nogle har måttet bortforklare over for deres børn, hvorfor der ikke er lys foran deres hjem, når det virker længere oppe og nede ad vejen.

Ligesom jer er vi også hamrende ærgerlige over strømkludderet, og vi fører dagligt tilsyn med de steder, der er eller har været ramt af problemerne.

On and off
Den midterste sektion af Robert Jacobsens Vej har hele tiden været ramt af problemerne, men i uge 51 var der også nisser på spil i den sydlige ende, hvor lysene ikke kunne tænde mandag. Dertil skifter installationerne på Kanalpladsen fra dag til dag - den ene dag tænder de gerne, den anden reagerer de ikke på nogen af elektrikernes tricks.

På den lyse side har grundejerforeningen i år fået lys op på mole- og cafépladserne på Richard Mortensens Vej samt i den nyanlagte skovpark på Else Alfelts Vej. Her har der ingen bøvl været.

Vi håber fortsat, at beboere på Robert Jacobsens Vej vil have tålmodighed med strømarbejdet, og hører meget gerne fra dig på GFSekretariatet@orestad.net eller på Facebook, hvis du oplever, at lyskæderne nær dig tænder forkert, for tidligt, for sent - eller slet ikke.