Anne Rask Vendelbjerg


Sekretariatsleder. Anne er sekretariatets øverst ansvarlige og har ansvaret for betjening og projektstyring i Ørestad City og Ørestad CitySyd. Anne har været med siden Ørestads helt unge dage samt opstarten af GFS Ørestad hos By & Havn i 2009. Anne er uddannet i kommunikation og ledelse.

Telefon: 51897566
Email: arv@orestad.net

  Christian Andersen

Driftschef. Christian er ansvarlig for alle drifts- og tilsynsopgaver i forbindelse med byggepladskontrakter, udbudsmaterialer og den daglige kontakt til de operatører, som sekretariatet entrerer med omkring drift og vedligehold af hele Ørestad.

Kontakt GFS Ørestad.


 Simon Natanael Madsen

Projektleder. Simon er ansvarlig for kommunikationsrådgivning af bestyrelserne og står for bestyrelsesbetjeningen og projektstyring i Ørestad Syd. Simon har en baggrund som projektkoordinator og kommunikationsmedarbejder og er uddannet i kognition og kommunikation fra Aarhus Universitet. 

Email: snm@orestad.net   Kim Jansen

Drifstleder, Ørestad Vandlaug. Kim står for den daglige ledelse af Ørestad Vandlaugs søer og kanalanlæg. Han administrerer vandrensningsanlæg, pumpestationer, kvalitetsmålinger og opsyn med vandmiljøernes flora og fauna.

Kontakt GFS Ørestad.


 
Arendse Noes Jørgensen

Projektleder. Arendse står for bestyrelsesbetjening og projektstyring i Ørestad Nord og står for den overordnede koordinering af Ørestad Kulturdag. Arendse har en baggrund som projektkoordinator og er uddannet fra Plan, By og Proces og Geografi ved Roskilde Universitet.

Email: anj@orestad.net