På lørdag d. 25. august vender Ørestad Kulturdag tilbage for 12. gang, og søndag d. 26. august byder både på Søfest i Ørestad Syd og gratis filmfremvisning hos AC Hotel Bella Sky. Læs videre og bliv klogere på weekendens program.

Under temaet 'Ørestad i Udvikling' byder Kulturdagen på en lang række aktiviteter for både børn og voksne. Der er noget for enhver smag - om du er til god musik, fysisk aktivitet, vild luftakrobatik, bæredygtig arkitektur eller bare vil se, hvor langt dine kreative evner rækker, så dyk ned i programmet for Ørestad Kulturdag og find aktiviteter, der passer til dig.

Hele programmet kan ses KLIK HER.

Der er blandt andet rig mulighed for at følge den nyeste byudvikling i Ørestad. Tag fx med By & Havn på deres guidet tur i August Schade Kvarteret i Ørestad Nord. Guiden tager dig med på en gå-tur i området, hvor der bl.a. vil blive vist eksempler på de opbrudte karreer og den store mangfoldighed i facaderne. Bellakvarter inviterer også på byvandring, hvor du kan opleve, hvordan de gamle parkeringspladser omkring

Bella Center Copenhagen er blevet omdannet til et nyt og mangfoldigt bykvarter. Begge ture er gratis, men kræver tilmelding. Læs hvordan du tilmelder dig KLIK HER.

Når man snakker om Ørestad i Udvikling, kan man ikke komme uden om Metroens rolle. Som en trafikal hovedårer transporterer metroen dagligt tusindvis af mennesker til og fra Ørestad. Med sine mange tusinde daglige afgange med førerløse tog er den københavnske metro et helt særligt system, der i 2017 transporterede mere end 63 mio. passagerer.

Til Kulturdagen får du en unik mulighed for at komme ind i metroens kontrol- og vedligeholdelsescenter, hvor en guide fortæller om den daglige drift og kontrol af den københavnske metro. Det er ganske gratis. Tilmeldingslink findes KLIK HER.Er du mere til kreativ udfoldelse, kan du besøge nogle af de mange workshops på festpladsen på Grønningen bag DR Byen. Pladsen er åben fra 11.00 - 18.30, hvor du bl.a. kan deltage i graffitiworkshop, prøve pileflet, dyrke Capoeira, lave billeder i bevægelse og gå på opdagelse i bibliotekets Hacklab.


Der er rig mulighed for at udfolde sine kreative evner både som barn og voksen. Læs meget mere om hvad pladsen har at byde på KLIK HER.

Har du mere behov for fysisk udfoldelse, er Kulturdagen også det helt rigtige sted for dig. Du kan opleve boldsjov på kunstgræsbanen i Ørestad Nord, hvor du kan prøve bumperballs (se billede), præcisionsskydning og én mod én på en mini fodboldbane.Ørestad IF, CPH Falcons og Ørestad Skøjteklub står alle klar på Grønningen til at vise frem, fortælle om foreningernes udvikling, de mange holdmuligheder og du kan selv prøve kræfter med de forskellige sportsgrene. Gå på opdagelse i aktiviteterne KLIK HER.

Ingen byfest uden musik, hoppeborg, loppemarked og god mad. Du kan finde det hele på festpladsen på Grønningen. Har du lyst til at deltage i fællesspisning med mad fra Restaurant Rasoi for kun 40 kr., eller bestille en gratis stand til dagens loppemarked, kan du stadig nå at melde dig til. Du finder alle informationerne KLIK HER.

Alt dette er blot et udpluk af de mange forskellige aktiviteter, du kan opleve og deltage i til Ørestad Kulturdag 2018. Vær opmærksom på, at enkelte aktiviteter kræver tilmelding. Hold dig orienteret i programmet og på Ørestad Kulturdags hjemmeside.

Læs mere her: www.orestadkulturdage.dk
eller følg med på Facebook.