It is ON! De gældende (og kommende) retningslinjer gør, at vi fortsætter planlægningen af Sankt Hans Aften, Ørestad Kulturdag og Ørestad Syds Søfest.

Lille Storbyteater GLiMT Amager på Ørestad Kulturdag i 2019. Foto: Thit Andersen

Alle tre kulturdage bliver afviklet i 2021 under tilpassede forhold, og vi viderefører traditionerne i så vidt et omfang, det er muligt.

Sæt kryds i kalenderen den 11. og 12. september, når Ørestad Kulturdag og Søfesten gør comeback!

I år er det Arenakvarteret, som har værtstjansen for Kulturdagen - for første gang. Det skulle jo have været sidste år, men arrangementerne blev aflyst på grund af forsamlingsforbuddet på det tidspunkt.

Remix af sidste års program

Ifølge Projektleder for Ørestad Kulturdag Mira M. Cordsen bliver det et brag af et arrangement, også selv om aktiviteterne afvikles i et mere begrænset omfang og under tilpassede forhold.

“Vi laver en miniudgave og et remix af sidste års program med musik, fest, teater, sjov, ballade, lækker mad og de allerbedste naboer”, fortæller hun:

“Og så sørger vi for at tune Arenakvarteret med musikalske oplevelser i området omkring Arenaen og Byfælleden - en tryg og sjov dag med hele familien”.Glæd dig også til Søfesten og det legendariske Anderæs søndag den 12. september. Billedet er fra Anderæset i 2019. Foto: GFS Ørestad

Så er der Anderæs!

Den traditionsrige Søfest vender også tilbage den 12. september, dvs. dagen efter Kulturdagen.

Og det gør Anderæset også!

Vi sætter hundredvis af gummiænder ud i kanalen på Robert Jacobsens Vej, alle sammen med et unikt nummer. Du deltager i ræset ved at købe et andelod. De første 20-30 ænder over målstregen indkasserer en præmie.

I år er det 10. gang, der er Søfest. Anledningen til den allerførste Søfest var etableringen og indvielsen af de fire søer, der fremstår som Ørestads sydligste tip og er blevet et af Ørestad Syds kendetegn.

Læs også: Året der gik (2019) - Ørestad

Sankt Hans med lidt kant

Vi fortsætter ligeledes planlægningen af Sankt Hans Aften på Grønningen. Det er naturligvis den 23. juni, og alle beboere i nærområdet er velkomne. Tag endelig din familie/dine venner med.

Arrangementet bliver i år afviklet i en lidt anderledes version, som vi meget snart kan fortælle mere om.

Sæt kryds i kalenderen

  • Sankt Hans Aften: Onsdag den 23. juni på Grønningen i Ørestad Nord
  • Ørestad Kulturdag: Lørdag den 11. september i området omkring Royal Arena og Byfælleden
  • Søfest og Anderæs: Søndag den 12. september på molepladsen for enden af Richard Mortensens Vej