Bydelens traditionsrige byfest, Ørestad Kulturdag 2020, samt årets Søfest i Ørestad Syd, er desværre aflyst.
Med det fortsatte forsamlingsforbud på 100 mennesker er det ikke muligt at gennemføre de planlagte aktiviteter.


Kulturdagen og Søfesten skulle hhv. have fundet sted den 5. og 6. september. Vi håbede alle til det sidste, at Kulturdagen kunne føres ud – ikke mindst alle de aktører, som har lagt tid og kræfter i forberedelserne til deres fede aktiviteter.

Voksende kulturliv
Ørestad Kulturdag er hvert år samlingssted for beboere og besøgende fra hele Ørestad og omegn, og det er samspillet mellem aktørernes engagement og Ørestads byrum, som lader traditionen fortsætte år efter år. Vi ville ikke kunne stable begivenheden på benene uden dedikerede lokale kræfter, og her tæller vi også beboerne og samt Ørestads turister, som sørger for, at Ørestads kulturliv fortsætter med at vokse.

Som hyldest til Kulturdagens aktører vælger vi at publicere det færdige program. Så kan man både ærgre sig og glæde sig til næste år. Se programmet her: http://www.orestadkulturdage.dk/

Kulturdagen kommer ikke til at larme i Arenakvarteret i år, men vi håber, I vil hjælpe os med at larme lidt ekstra næste år. Så lad os alle sørge for, at kulturen gør comeback!