Er det ikke tid til at lave noget larm i Ørestad? Kom til netværksmøde den 24. marts og vær med til at skabe en spændende og sammenhængende kulturzone med god stemning.

Til netværksmødet den 24. marts får du mulighed for at netværke med Kulturdagens aktører, samarbejdspartnere og frivillige / Foto: Thit Andersen

GFS Ørestad følger regeringens anbefalinger og har valgt at aflyse netværksmødet. Vi fortsætter dog med at planlægge årets Ørestad Kulturdag - og følger situationens udvikling tæt. Den fastsatte dato er lørdag d. 5. september 2020, og vi glæder os til at skabe en spændende kulturzone i Arenakvarteret sammen med aktørerne fra Ørestad og omegn!

Kulturdagen foregår i år i området omkring Royal Arena den 5. september. Det er første gang, den finder sted i Arenakvarteret!

Så hvorfor ikke vende vrangen ud på Arenaen og give Ørestad mulighed for at larme for en dag; skrue op for musikken, de fede børne- og voksenkoncerter; danse, synge og feste; og få Arenakvarteret til at runge af aktivitet sammen med de bedste naboer?

Ud og larme
Som altid er alle velkomne til at komme med gode ideer til indhold og deltage med aktiviteter. På netværksmødet finder vi sammen ud af, hvordan vi bedst muligt kan aktivere områderne i Arenakvarteret og skabe en spændende og sammenhængende kulturzone med god stemning.

Du får naturligvis også mulighed for at netværke med Kulturdagens aktører, samarbejdspartnere og frivillige. Efter en kort præsentation i Cyprestårnets fælleslokale - med lidt til blodsukkeret - går vi i fællesskab ud og larmer og får ideer til, hvordan vi kan skabe en sjungende, sjov og larmende Kulturdag 2020 i Arenakvarteret.

Det hele løber af stablen lørdag den 5. september 2020!

Hvad: Netværksmøde og gåtur i Arenakvarteret for aktører, samarbejdspartnere, frivillige og nysgerrige
Hvor: Fælleslokalet i Cyprestårnet, Richard Mortensens Vej 10A, indgang til højre lige overfor Skøjtehallen
Hvornår: 24. marts kl. 16.30 – 18.00
Hvorfor: Du får mulighed for at netværke med Kulturdagens aktører, samarbejdspartnere og sponsorer og i fællesskab få gode ideer til årets tema
Tilmelding: Skriv til projektleder Mira M. Cordsen på mco@orestad.net for at tilmelde dig arrangementet