Ørestad Syd får egen lystændingsfest allerede den 20. november, og Nord og City følger traditionen tro trop! 

Traditionen tro fejrer vi juletiden i Ørestad med smuk belysning, æbleskiver, glögg og risengrød! I år byder vi også indenfor til Lystændingsfest i Ørestad Syd, hvor grundejerforeningen nu starter sin egen årlige juletradition.

Lystændingsfest i Ørestad Nord
I Ørestad Nord er den årlige Lystændingsfest et fast indslag sidste fredag i november måned - de sidste par år med Tietgenkollegiet som vært - og her fejrer vi kvarterets noget anderledes vinterbelysning. Belysningen sættes op hvert år af lyskunstner Mads Vegas. 

Lystændingsfest i Ørestad Nord (Hent A3-plakat HER)

Fredag den 27. november kl. 16:30 - 17:30

Studie Street Grill, Rued Langaards Vej 6

Mads Vegas' lys fokuserer på røde, gule og varme nuancer, som står i spændende kontrast til de den rå beton og de mange glasflader på bygningskroppene.

Lystændingsfest i Ørestad Syd
Mads Vegas står også bag vinterbelysningen i Ørestad Syd, som vil pryde molen og broerne for enden af Robert Jacobsens Vej. Mads kommer forbi til lystændingsfesten i Ørestad Syd, ligesom i Nord, og introducerer os til årets lyssætning.

Lystændingsfest i Ørestad Syd (Hent A3-plakat HER)

Fredag den 20. november kl. 16:30 - 17:30 

Molen for enden af Robert Jacobsens Vej - derefter Café 8TALLET 

Efter introduktion og fælles tænding af vinterbelysningen går vi i samlet flok til Café 8TALLET, hvor grundejerforeningen byder på lidt juleknas og varmt at drikke. Her vil også være underholdning for børn.

Julefest i Byparken i Ørestad City
I Ørestad har vi tradition for at mødes til julemandens risengrød og hygge i juleteltet i Byparken! Julemanden og hans hjælpere serverer grød fra den store gryde, og vi tæller sammen ned til tændingen af vinterbelysningen i Byparkens træer. 

Julefest i Ørestad City (Hent A3-plakat HER)

Torsdag den 26. november kl. 16:30 - 17:30

Byparken i Ørestad City, Ørestads Boulevard 66


Her vil også være lidt musikalsk underholdning og julesange ved Peder Bæk Duo, som vi har haft fornøjelsen af de sidste par år, og i år har vi endnu bedre styr på køkulturen, så alle kan få uden for megen ventetid i kulden!

Foto: Peter Sørensen