På baggrund af ønsker fra de lokale beboere er Tom Kristensens Vej i Ørestad Nord blevet trafikdæmpet ved hjælp af to vejchikaner. 

De to hævede flader samt vejchikaner skal være med til at sænke bilernes hastighed til maks. 30 km/t. og samtidig forbedre forholdene for cyklister og gående. Det vil derfor blive mere sikkert at færdes på og omkring Tom Kristensens Vej i fremtiden. Chikanerne er derudover blevet indrette med to slyngplantestativer, som hver især har fået en nyplantet blåregn. Med tiden vil blåregnene vokse op ad stativerne og skabe et flot farvespil mellem de blå, grønne og rustrøde farver. 

Rustrøde radiobølger 
Udover farvespillet ligger der en lille, skjult reference i selve slyngplantestativerne. De tværgående metalstænger, der snor sig som en spiral om ad stativerne skal forestille radiobølger. På den måde har man også skabt en visuel relation til Radiorækkerne i gennem designet af vejchikanerne. Enkelte steder ved riste og kantsten skal asfalten have lov til at sætte sig, før man færdiggøre belægningen fuldstændigt. Derfor går der stadig lidt tid endnu, inden den sidste finish er på plads.