Den 2. september afholdes Ørestad Kulturdag, og igen i år vil der være noget til enhver smag. Dyk ned i det nye program og find aktiviteter, der passer til dig.

Dagen kommer til at byde på en lang række aktiviteter for både børn og voksne. Programmet bliver omdelt sammen med Ørestad Avis d. 2. august, så det kommer rundt til hele Ørestad. I mellemtiden kan du se de forskellige aktiviteter eller hente programmet som en pdf-fil på Ørestad Kulturdags hjemmeside www.orestadkulturdag.dk.

Igen i år vil der være noget for enhver smag - om du er til fysisk aktivitet, teater, arkitektur eller bare vil se, hvor langt dine kreative evner rækker, så dyk ned i det nye program for Ørestad Kulturdag og find aktiviteter, der passer til dig.

Har du fx interesse for byudvikling, kunne det være en oplagt mulighed at tage med By & Havn på deres guidet tur i det nye Arenakvarter og i Ørestad Syd. Her er der tale om en bydel i bevægelse, og By & Havns velinformeret guide vil give deltagerne et grundigt indblik i den transformation, der netop nu finder sted i området. Du vil bl.a. komme forbi den nye Royal Arena, den kommende skole, den nye hovedgade Asger Jorns Allé og meget mere.Når man snakker om Ørestad i bevægelse, kan man næppe komme uden om Metroens rolle i bydelen. Som en trafikal hovedårer transporterer metroen dagligt tusindvis af mennesker til og fra Ørestad. Med sine mere end 13.000 daglige afgange med førerløse toge er den københavnske metro et helt særligt system. Til Kulturdagen får du en unik mulighed for at komme ind i metroens kontrol- og vedligeholdelsescenter, hvor en guide vil fortælle om den daglige drift og kontrol af den københavnske metro.

Er du mere til kreativ udfoldelse, kan du besøge nogle af de mange workshops til Ørestad Kulturdag. Her kan man bl.a. bygge sin egen drage, deltage i graffitiworkshop eller kreere sin helt egen Ørestadsfugl. Der er rig mulighed for at udfolde sine kreative evner både for børn og voksne. Har du mere behov for fysisk udfoldelse, kan du prøve de populære bumberballs, hvor man kravler ind i en kæmpe oppustelig bold, så det kun er benene, der stikker ud. Det gør det nærmest umuligt at slå sig, og tacklinger i fodbold bliver lige pludseligt lidt sjovere iført en bumberball. Er man ikke bange for at blive våd, kan man også prøve kræfter med kajaksejlads i selskab med Katan Kajak. Her kan man få nogle gode inputs til, hvordan man styrer en kajak og samtidig se Ørestad Syd fra en ny vinkel fra vandet.Alt dette er blot et udpluk af de forskellige aktiviteter, du kan opleve og deltage i til Ørestad Kulturdag 2017. Vær opmærksom på, at enkelte aktiviteter kræver tilmelding. Hold dig orienteret i programmet og på Ørestad Kulturdags hjemmeside.