Lille Storbyteatret GLiMT og Ørestad Skøjteklub inviterer til en magisk aften den 12. december med luftakrobatik, kunstskøjteløb og funky folk-musik i skøn forening. Begge forestillinger er gratis og er støttet af Grundejerforeningen Ørestad City Syd. 

Skøjteklubbens kunstskøjteløbere får selskab på isen og i luftrummet henover den af CameliOrquestra og luftakrobaten Aurelie Bernard / Billede: GLiMT

Opdatering den 7. december kl. 13.00: Vi må desværre, men naturligvis, aflyse begge forestillinger af GLiMT af en kabaret den 12. december. Det skyldes de nye retningslinjer for institutioner, som gælder fra den 9. december i 38 kommuner, herunder Københavns. Sammen med GLiMT, Ørestad Skøjteklub og Amager Vest Lokaludvalg vil grundejerforeningen arbejde på at udsætte arrangementet til 2021. Vi glæder os til at kunne invitere jer til den tid!

-----


Opdatering den 3. december kl. 11.30: Forestillingen kl. 19.00 er nu udsolgt, men en ekstraforestilling er annonceret samme dag kl. 17.00. Find billetter her.

-----

På grund af forsamlingsforbuddet blev der ikke afviklet noget julearrangement i Arenakvarteret i år. I stedet har grundejerforeningen valgt at kanalisere "julepengene" over i en helt særlig indendørs forestilling, så områdets beboere kan få en anderledes, gratis oplevelse i december.

GLiMT af en kabaret er noget så kreativt som kunstskøjteløb krydset med scenekunst og luftakrobratik; et musikalsk show for hele familien med visuelle oplevelser ud over det sædvanlige! Det kan du opleve helt gratis lørdag den 12. december. Forestillingerne finder hhv. sted kl. 17.00 og kl. 19.00.

Arrangementet er ligeledes støttet af Amager Vest Lokaludvalg og Ørestad Kulturdag.

Glimt af en kulturdag
GLiMT skulle have optrådt til den aflyste Ørestad Kulturdag 2020, som skulle have fundet sted i Arenakvarteret tilbage i september. Her var de på plakaten med selv samme forestilling, nemlig CameliOrquestra, som de nu har rykket ind i skøjtehallen og iscenesat i samarbejde med Ørestad Skøjteklub.

Find billetter til forestillingen klokken 17.00 her

Find billetter til forestillingen klokken 19.00 her (UDSOLGT)

Se begivenheden på Facebook her