Her er en nyhed, vi har glædet os til at dele!

Byparkens nye juletræ er lige blevet plantet. Der er også plantet et på Grønningen / Foto: GFS Ørestad

Som noget helt nyt har Ørestad i år fået to bydelsjuletræer – og det er ikke bare af den midlertidige slags. Vi har nemlig plantet to store nordmannsgraner; ét i Byparken og ét på Grønningen.

Vil sprede juleglæde år efter år
Der er mange fordele ved at plante træerne i stedet for at vælge en midlertidig løsning. Først og fremmest skal de ikke kasseres på den anden side af julen, men får nyt liv i parkerne, hvor de rent æstetisk passer fantastisk ind. Som beboer vil man kunne få glæde af dem året rundt, år efter år.

Træerne starter ikke ud med at være kæmpestore ligesom dem, man kender fra mange af landets torve i juletiden. De har til at starte med en højde på ca. 3,5 meter, hvilket er den højde, driften har anbefalet for at give træerne den bedste overlevelsesevne. Med tiden vil de vokse sig større og større – præcis ligesom Ørestad.

Tanken om permanente bydelsjuletræer ligger i forlængelse af grundejerforeningernes "træplantningsstrategi". Træplantning er nemlig i forvejen en væsentlig del af byudviklingen, og der bliver løbende plantet nye træer fra Ørestad Nord til Syd.

Vi håber, I tager godt imod juletræerne!

Læs også: Lystænding og juleposeuddeling i Ørestad