Tietgenfestivalen gentager succesen fra sidste år og udvidder festivalen til to dage. (Foto: Simon Frøsig Christensen, Tietgenfestival 2017) 

Tietgenfestivalen så første gang dagens lys i 2017 i anledningen af Tietgenkollegiets 10 års jubilæum. Festivalen blev arrangeret frivilligt af kollegiets beboere med kæmpe succes. Det gav kollegiet blod på tanden, så nu gentager og udvider de begivenheden til hele to dage. Tietgenkollegiet og dets smukke omgivelser vil derfor igen danne en skøn ramme for et spændende festivalprogram pakket med aktiviteter. Du kan derfor opleve foredrag, poetry-slam, ansigtsmaling og flødebollemaskine til de mindste, aktiviteter ved og på kanalerne omkring kollegiet, samt et stort musikprogram for både børn, unge og voksne. Musikprogrammet vil byde på både nye navne og etablerede kunstnere.

Lokal opbakning
Både Grundejerforeningen Ørestad Universitetskvarter og Ørestad Vandlaug har valgt at støttet festivalen økonomisk, da festivalen evner at være et stort trækplaster for både beboere, studerende, ansatte og gæster udefra. Dermed er festivalen både med til at udvikle det lokale fællesskab og tiltrække andre, der kan opleve Ørestad fra nye vinkler. Festivalen er delvist gratis, men aftenprogrammet kræver billet. Du kan se hele programmet, alle musiknavne og holde dig opdateret på festivalens facebookside.