Den 1. marts flytter Grundejerforeningssekretariatet til nye lokaler på Arne Jacobsens Allé 17. Foto: Peter Sørensen, By & Havn.

Det er KLP Ejendomme, der har til huse på den nye adresse, og i den seneste tid har de udvidet deres kontorfaciliteter med et nyt kontorfællesskab. Dette bliver nu hjemsted for GFS Ørestad, som har boet i Bjerget på Ørestad Boulevard de seneste tre år.

Del af et større fagligt fællesskab
Grunden til, at sekretariatet nu flytter, er bl.a. for at blive en del af et større fagligt fællesskab, som ikke kun råder over bedre faciliteter, men også rummer diversitet og god stemning med ansatte fra mange forskellige virksomheder i samme bygning. Ved at danne grobund for nye netværk og samarbejdsmuligheder i Ørestad, forventer vi, at flytningen får en positiv effekt på både arbejdsmiljøet og sekretariatets udvikling.

Kontakten er den samme
Alle telefonnumre og mailadresser vil fortsat være de samme. Skal du på besøg i vores nye lokaler,
henvender du dig blot i receptionen – så kommer vi ned og henter dig. De første par dage i de nye lokaler kommer til at gå med opsætning, men vi bestræber os på at besvare diverse henvendelser så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at byde jer velkommen!