Oplev et festfyrværkeri af koncerter, dans, talks, workshops og udstillinger, når DR Musikariet slår dørene op for Roma Musikfestival den 8. april. Følg linket og spar penge på dine billetter.

Takket være samarbejde mellem DR Koncerthuset, G/F Universistetskvarter og GFS Ørestad har du nu mulighed for at få billige billetter til en helt ny festival i Ørestad.

Klik her for billige billetter til Roma Musikfestival


Tilbuddet gælder områdets beboere, universiteter og arbejdspladser, og der er gratis entré for børn under 15 år. Roma Musikfestivalen finder sted i anledning af Den Internationale Roma Dag den 8. april, og dagen igennem kan du opleve koncerter med russiske, spanske, rumænske og danske roma-musikere. Oplev fx koncerterne med Nicolay Verbitskii Group fra Rusland og den dansk/rumænske romamusiker George Mihalaches Orchestra.

Flamenco-koncert 
I forlængelse af festivalen afholdes en koncert med flamenco-musik og dans med Aarhus Jazz Orchestra og det spanske roma-ensemble Perico Sambeat. Til denne koncert kræves særskilt billet. OBS: Billet til flamenco-koncert giver samtidig adgang til Roma Musikfestival.

Klik her for billetter til flamenco-koncert (inkl. Roma Musikfestival)