Lørdag den 16. juni fejrer Byparken i Ørestad City sin første runde fødselsdag. Dagen igennem vil der være en masse spændende oplevelser til både store og små. (Foto: By & Havn, Peter Sørensen) 

Du kan bl.a. høre koncert med Paul Banks, lave mad med parkens urter, teste dine fodboldevner på kunstgræsbanen eller bare hænge ud ved beach-området til noget lækkert loungemusik. Der vil være mulighed for at købe mad og drikke, og ikke mindst gode, kolde øl.

Vigtige lag i udviklingen
De seneste år har Byparken været igennem en blomstrende udvikling. For ti år siden anlagde By&Havn en stor, åben park centralt i bydelen. Dette udgjorde det første lag, i hvad der viste sig at være en spændende udvikling af bydelens centrale, grønne åndehul. Den lokale grundejerforening har senere udviklet et net af mindre stier, som passer til den daglige færden rundt i parken, og deres arbejde har dannet grobund for ny beplantning, flere kunstværker og bedre opholdsmuligheder. Alt dette har resulteret i en park med et væld af oplevelser for bydelens beboere og brugere - og det er værd at fejre. Byparkens fødselsdag markerer derfor en vigtig milepæl i parkens udvikling, hvor vi gør status over det forgangne årti og kigger frem mod mulige projekter og fremtidig udvikling.


Foto: By & Havn, Peter Sørensen