Robotplæneklipperen Benny på rutine i Byparken. Foto: GFS Ørestad

Ørestad tester robotplæneklippere

GFS Ørestad afprøver sammen med Grøn Vækst soldrevne robotplæneklippere flere steder i Ørestad. De tre testrobotter er døbt Egon, Benny og Kjeld, og du kan møde dem ude i byen.

Et af målene i grundejerforeningernes arbejde mod et mere bæredygtigt Ørestad er at reducere CO2, og her kan robotterne være med til at bane vejen.

“Sammen med vores driftsoperatør og samarbejdspartner Grøn Vækst har vi allerede opdateret håndholdt værktøj og mindre maskiner til el,” fortæller driftschef i GFS Ørestad Christian Andersen:

“Nu tester vi CO2-sparende plæneklippere, som også har den fordel for beboerne og brugerne af arealerne, at de er tæt på lydløse.”

 

Grøn Vækst testkører robotplæneklipperen i Byparken. Foto: GFS Ørestad

Sammen med vores driftsoperatør og samarbejdspartner Grøn Vækst har vi allerede opdateret håndholdt værktøj og mindre maskiner til el. Nu tester vi CO2-sparende plæneklippere, som også har den fordel for beboerne og brugerne af arealerne, at de er tæt på lydløse
Christian Andersen, Driftschef i GFS Ørestad

OLSEN BANDEN I ØRESTAD

Egon er set patruljere et græsstykke ved Den Landskabelige Kanal i Ørestad Nord, mens Benny drøner rundt i Byparken. Kjeld kan opleves på molepladsen på Else Alfelts Vej.

Tag godt imod Olsen Banden, og hjælp os med at passe på dem!