Grundejerforeningen Ørestad City Syd har anskaffet og placeret fem borde- og bænkesæt i Arenakvarteret, tre af dem på Byfælleden.

Tre borde- og bænkesæt er placeret på Byfælleden, mens to er placeret på Skovpladsen ved rundkørslen på Else Asfelts Vej

Borde- og bænkesættene er placeret med udgangspunkt i de samtalevandringer med beboere, som har fundet sted i løbet af det sidste år. Alle idéer og erfaringer fra samtalerne er taget med videre i udviklingsarbejdet. Den seneste samtalevandring fandt sted i juni måned, hvor både børn, unge og voksne var repræsenteret.

Læs også: Samtaler to go gav gode inputs fra Arena-beboere

Ikke kun til pynt
Et af Arenakvarterets mest brugte arealer er Byfælleden. “Her oplever man det fantastiske lys i Ørestad," fortalte en beboer på den seneste gåtur. “Det er smukt at komme hjem til," lød en anden betragtning.

Men Byfælleden er ikke kun til pynt, og beboerne har længe ønsket flere opholdsmuligheder og stier, som understøtter ophold på Byfælleden. Faktisk har emnet været et omdrejningspunkt på alle samtalevandringer. Derfor har grundejerforeningen først og fremmest prioriteret at skabe nye opholdszoner med borde- og bænkesæt.

Vilde stier
Ørestads driftsfolk har samtidig klippet stier i det vilde terræn, så det er nemmere at færdes. Stierne danner udgangspunkt for et større stisystem, som skal udvikles og tilpasses i takt med, at stierne bliver brugt og nye trampestier opstår.

Grundejerforeningen arbejder også på at gøre overgangene med de store betonklodser på Byfælleden mere sikre og lettere tilgængelige ved at beklæde dem med træ.

Læs også: Tryghed og tilgængelighed i Ørestad