Ansøgningsrunden om faste spilletider på kunstgræsbanerne i Ørestad Nord og Ørestad City har været udskudt iht. regeringens anbefalinger. Nu er spilletiderne endelig fordelt. Se spilleplanerne her.


Kunstgræsbanerne i Ørestad er, som altid, populære! Efter mange ansøgninger og et større puslespilsprojekt er spilletiderne på kunstgræsbanen i Ørestad Nord og Ørestad City dog endelig fordelt.

Her er spilleplanen for Ørestad Nord. Du kan læse mere om kunstgræsbanen her.Her er spilleplanen for Ørestad City. Du kan læse mere om kunstgræsbanen her.Frit spil for beboere
Selv om de lokale institutioner og de engagerede fodboldhold optager meget af tiden på banerne, er der stadig rig mulighed for beboerne og andre med tilknytning til Ørestad at bruge boldbanerne.

I Ørestad Nord er der afsat tid hver eneste dag, hvor banen frit kan benyttes efter først-til-mølle-princippet. I hverdagene kan banen frit benyttes i formiddagstimerne, mens det meste af lørdagen og søndagen er afsat til beboernes boldspil.