Skal dit hold have en fast spilletid på en af kunstgræsbanerne i Ørestad? Så er det tid til at søge om tider til sommersæsonen på kunstgræsbanerne på Grønningen og i Byparken. Tiderne løber fra 17. april til 8. oktober 2019.
Der er også åbent for ansøgning om tider i Ørestad Streethal for sæsonen, der løber fra 1. august til 30. juni, læs mere her.

Hent dit ansøgningsskema nedenfor - udfyld det og send det til os senest 20. marts. Husk dokumentation for jeres tilknytningsforhold til bydelen - det kan fx være at du bor, studerer eller arbejder her.

Ansøgningsskema til kunstgræsbanen i Ørestad Nord
Ansøgningsskema til kunstgræsbanen i Ørestad City
Ansøgningsskema til Streethallen

Frit spil for beboere
Kunstgræsbanerne og parkerne omkring ejes og drives af henholdsvis Grundejerforeningen Ørestad Universitetskvarter og Grundejerforeningen Ørestad City. For at imødekomme beboere og faste brugere af bydelen afsættes der i hver sæson tider til frit spil og leg. Her kan banen ikke bookes af de faste hold, og beboere har førsteret til at bruge banen i disse tidsrum.

Holdene kan dog til hver en tid bytte deres faste tider med hinanden internt. Dette foregår på banernes egne Facebook-grupper “Kunstgræsbanen i Ørestad City” og “Kunstgræsbanen i Ørestad Nord”.